Με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (19:00) την Πάφος FC στην "Αρένα", για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται στην 3η θέση, ισόβαθμη με την 4η Ανόρθωση και στο +1 από τον 5ο Άρη και όπως γίνεται αντιληπτό, τα πάντα είναι ρευστά στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, από την στιγμή που πλέον η 5η θέση δεν είναι προνομιούχα.

Τα πράγματα είναι απλά. Αν η ΑΕΚ κερδίσει την Πάφο και παράλληλα ηττηθεί ο Άρης από τον Απόλλωνα ή χάσει η Ανόρθωση από τον ΑΠΟΕΛ, τότε εξασφαλίζει και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ειδάλλως, ακόμη και με ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι, θα μπει σε περιπέτειες ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Υπάρχουν φυσικά και άλλα σενάρια, αλλά δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Το θέμα για την ομάδα της Λάρνακας είναι να πάρει το τρίποντο σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι, για να βάλει παράλληλα πίεση σε Ανόρθωση και Άρη που αγωνίζονται αύριο κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλων αντίστοιχα, ελπίζοντας ότι τουλάχιστον ή μία από τις δύο θα ηττηθεί, για να κλειδώσει οριστικά τη θέση της στην Ευρώπη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Νταβίντ Μπαντία προσπάθησε στις τελευταίες προπονήσεις να διορθώσει τα κακώς κείμενα των τελευταίων αγώνων, τόσο στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ έγινε αρκετή δουλειά στα "στημένα" και στα τελειώματα των φάσεων, ζητώντας απόλυτη συγκέντρωση και καθαρό μυαλό και να περιορίσουν όσο γίνεται τα αβίαστα λάθη.

Ο Ισπανός τεχνικός πάντως, ο οποίος σημειώνουμε πως δεν θα είναι ούτε σε αυτό το ματς στον πάγκο λόγω τιμωρίας, αναμένεται να κάνει 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Πιθανή ενδεκάδα:

Λεάλ, Χριστοφόρου, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς (Γκονζάλες), Γκαρσία, Γκουστάβο, Μάμας, Γκιούρσκο, Άλτμαν (Ρομό), Τρισκόφσκι, Φαράζ.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ