Γιάννης Ιωάννου

Την τελευταία "ζαριά" της στη μάχη για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, θα ρίξει απόψε (19:00) στην "Αρένα" η Πάφος FC απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ήττα από την Ανόρθωση την προηγούμενη αγωνιστική και το γεγονός ότι πλέον η 5η θέση δεν είναι προνομιούχα, λιγόστεψε αισθητά τις ελπίδες της Παφιακής ομάδας, η οποία ακόμα κι αν κερδίσει την ΑΕΚ, χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική και νοουμένου ότι εκείνη θα κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ, για να κάνει το... "κόλπο γκρόσο", αφού είναι στο -5 από την 3η ΑΕΚ και την 4η Ανόρθωση, αλλά και στο -4 από τον 5ο Άρη.

Παρότι όλα τα προγνωστικά είναι εναντίον της, η Πάφος είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες της, παίζοντας για το γόητρο και την ιστορία της με στόχο το 2 στα 2 στο φινάλε της σεζόν και... ότι ήθελε προκύψει.

Αυτό το μήνυμα προσπάθησε να περάσει στους παίκτες του ο Μίτσελ Σαλγκάδο, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα μαζί με τον Νίκο Κωνσταντινίδη, μετά την απόλυση του Ντάρκο Μίλανιτς.

Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Πάντσεον, Μπάιριτς, Χάμαντι και Πέτρου, ενώ η συμμετοχή του Ζάιρο στην αποστολή, θα κρινόταν την τελευταία στιγμή.

Όπως γίνεται αντιληπτό, δύσκολα μπορεί να γίνει πρόβλεψη για την αρχική ενδεκάδα στο ντεμπούτο των Σαλγκάδο και Κωνσταντινίδη στον πάγκο, αφού εκτός του ότι έχουν διαφορετική φιλοσοφία από τον Μίλανιτς,δεν αποκλείεται να "ανακατέψουν την τράπουλα", στην προσπάθεια τους να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας τους.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»-ThemaSports
26/04 @ 11:32

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την Ομόνοια...

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!-ThemaSports
25/04 @ 14:35

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!

Θα επιδιώξει να μιμηθεί τον συμπολίτη της η Πάφος

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο-ThemaSports
25/04 @ 17:30

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο

Η καλή εμφάνιση του Ζάιρο και τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή...

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»-ThemaSports
22/04 @ 14:37

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ThemaSports
22/04 @ 11:25

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τάνκοβιτς.

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»-ThemaSports
22/04 @ 11:09

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ