Να απαντήσει στον Κλοπ θέλησε ο Αντόνιο Κόντε σχετικά με τα σχόλια του τεχνικού της Λίβερπουλ για την αμυντική τακτική της Τότεναμ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αντόνιο Κόντε σήκωσε το.. .γάντι που του πέταξε ο Γιούργκεν Κλοπ και του απάντησε στην κριτική που του άσκησε για την αμυντική προσήλωση που έδειξε η Τότεναμ στο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Προσπαθώ να κερδίζω κάθε παιχνίδι και αυτό προσπαθώ να μεταδίδω και στους παίκτες μου. Όταν μένω σε έναν σύλλογο, η φιλοδοξία μου είναι να κατακτήσω τον τίτλο. Το να κερδίζεις τον τίτλο στην Αγγλία δεν είναι απλό, δεν είναι εύκολο», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός και συνέχισε:

«Ο Γκουαρντιόλα είπε τις προάλλες ότι η Λίβερπουλ έχει κερδίσει έναν τίτλο σε 30 χρόνια και αυτό δείχνει πως ο τίτλος στην Αγγλία δεν είναι εύκολο. Ίσως μερικές φορές είναι ευκολότερο να κερδίζεις το Champions League, το Europa League ή οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση από το να κερδίσεις τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Αγγλία. Στην Αγγλία πρέπει να τα βάζεις με πραγματικά θηρία. Μετά το παιχνίδι με την Λίβερπουλ οι παίκτες μου ήταν απογοητευμένοι επειδή είχαν τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη», τόνισε και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Γερμανό τεχνικό…

«Αναλύσαμε το παιχνίδι και είδαμε ότι η ομάδα που είχε τις καθαρές ευκαιρίες για να έπαιρνε τη νίκη ήταν η Τότεναμ και όχι η Λίβερπουλ. Νομίζω επίσης ότι σε αυτό το ματς ο Κλοπ κατάλαβε πως κέρδισε έναν πόντο και δεν έχασε δύο. Σέβομαι απεριόριστα τον Κλοπ και αυτός νομίζω πως σέβεται και μένα. Τόσο εγώ όσο και αυτός πρέπει να μάθουμε πως κατά την διάρκεια του ματς δεν πρέπει ποτέ να μιλάμε για τον αντίπαλο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στην δικιά σου ομάδα. Δεν είναι εύκολο αυτό όμως», κατέληξε.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!

Έπιασε εξάδα, έστω και προσωρινά η Λάτσιο! Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ επικράτησε με 1-0 της Τζένοα και ανέβηκε στην 6η θέση, έχοντας ελπίδες για την Ευρώπη.

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!-ThemaSports
19/04 @ 18:44

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!

O Γάλλος θρύλος έχει αρκετές επιλογές για να επιστρέψει στους πάγκους.

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό-ThemaSports
19/04 @ 22:21

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό

Ένα έργο τέχνης είναι ένα έργο μυστηρίου, ακραίας μαγείας.

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη -ThemaSports
19/04 @ 22:40

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη

Σαν σήμερα, το 2000, ο Φερνάντο Ρεδόνδο υποχρέωσε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να υποκλιθεί στο μεγάλο ταλέντο του όταν στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε...χαζό τον Χένινγκ Μπεργκ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ραούλ. Ήταν απλά μια ακόμα στιγμή υπόκλισης στον ποδοσφαιριστή που θα γινόταν θρύλος, αν δεν είχε γυάλινα πόδια.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το πιο διάσημο ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου! -ThemaSports
19/04 @ 23:22

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το πιο διάσημο ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

19 Απριλίου 1989: Για πολλούς αν όχι για όλους τους ποδοσφαιριστές το μισάωρο ζέσταμα πριν μία μεγάλη αναμέτρηση αποτελεί «αγγαρεία», για τον Μαραντόνα όμως ήταν τρόπος έκφρασης. Ο Ντιέγκο μας χάρισε την δημοφιλέστερη προθέρμανση που έγινε ποτέ.

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»-ThemaSports
19/04 @ 17:58

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τον Κόουλ Πάλμερ,στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ