Σε ποιο ύψος κυμαίνονται τα «θέλω» των «ερυθρόλευκων» για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του 24χρονου εξτρέμ στην ομάδα της Μαδρίτης;

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μεταπήδησε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Λεγκανές την τελευταία ημέρα της περυσινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» έκριναν πως θα ήταν προτιμότερο να πάει σε μια ομάδα που θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του, από την στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς παρά την θετική άποψη για το ταλέντο και τις δυνατότητες του 24χρονου εξτρέμ, εντούτοις δεν τον συμπεριελάμβανε στα βασικά πλάνα του.

Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας ο Σέρβος μεσοεπιθετικός γράφει στο κοντέρ, 39 παιχνίδια, 5 γκολ, 4 ασίστ και 1927 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής.

Ουκ ολίγες εμφανίσεις του στη Segunda Division προκάλεσαν θόρυβο και μάλιστα τον περασμένο Γενάρη, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης των Μαδριλένων για το μήνα Ιανουάριο.

 

Ο ίδιος απολαμβάνει τη θητεία του στη Λεγκανές και μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική εφημερίδα «AS» τον περασμένο Γενάρη, δήλωσε θετικός στην προοπτική της συνέχισης της καριέρας του στην Λεγκανές με την υποσημείωση πως ο Ολυμπιακός είναι αυτός που αποφασίζει.

Οψιόν αγοράς στη συμφωνία μεταξύ των δύο κλαμπ δεν υφίσταται, με τον Ολυμπιακό να αξιώνει – σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA  – τρία εκατομμύρια ευρώ (συν ποσοστό μεταπώλησης) στην πρόσφατη διευρευνητική κρούση που δέχτηκε από την Λεγκανές για την πώληση των δικαιωμάτων του Ραντζέλοβιτς.

Χρήματα που δεν μπορεί να καλύψει σε καμία περίπτωση το ισπανικό κλαμπ που κατέχει την 13η θέση σε σύνολο 22 ομάδων τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Segunda Division.

Σημειωτέων πως οι Πειραιώτες είχαν αγοράσει τον Ραντζέλοβιτς από την Ραντίνσκι Νις έναντι 500.000 ευρώ το 2018 κι ενώ το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους «ερυθρόλευκους» λήγει το καλοκαίρι του ΄24.

 

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι-ThemaSports
24/04 @ 18:41

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι

Ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά και την ντροπιαστική ήττα της Τσέλσι με το πολύ βαρύ 5-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!-ThemaSports
24/04 @ 18:27

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!

Έρχεται αλλαγή προπονητή στη Γουέστ Χαμ!

 Επιστροφή και γκολ για τον Πιέρο (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
24/04 @ 17:19

Επιστροφή και γκολ για τον Πιέρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρήκε δίχτυα ο Πιέρος Σωτηρίου, κόντρα στην Nara Club για το Κύπελλο Ιαπωνίας.

Ο Ντε Ρόσι θέλει τον Κιέζα στη Ρόμα!-ThemaSports
24/04 @ 17:25

Ο Ντε Ρόσι θέλει τον Κιέζα στη Ρόμα!

Τη Ρόμα της νέας σεζόν ετοιμάζει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο άλλοτε capitano των Ρωμαίων συμφώνησε πρόσφατα με τους ανθρώπους της ομάδας για νέο συμβόλαιο και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντε Χέα-ThemaSports
24/04 @ 17:13

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντε Χέα

Κοντά σε συμφωνία με τη Μπέτις φέρεται να είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως αναφέρει το Estadio Deportivo. Η ομάδα της Σεβίλλης του έχει προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον 33χρονο τερματοφύλακα να μην έχει απαντήσει θετικά αλλά είναι πολύ πιθανό να το κάνει.

«Όχι» της Φέγενορντ σε πρόταση 9 εκατομμυριών ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ! -ThemaSports
24/04 @ 16:46

«Όχι» της Φέγενορντ σε πρόταση 9 εκατομμυριών ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ!

Μετά την απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και την περίπτωση του Ρούμπερ Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που έμεινε πίσω, το όνομα του Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ φέρεται να είναι την δεδομένη χρονική στιγμή ψηλότερα στην λίστα της Λίβερπουλ, για τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ που θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από 9 χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ