Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, την επομένη της ιστορικής πρόκρισης της προσφυγικής ομάδας στον τελικό του κυπέλλου, όπου στις 25 Μαϊου στο ΓΣΠ, θα κοντραριστεί με την Ομόνοια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την αρχή της χρονιάς, παρόλο που ξεκινήσαμε με πολύ αισιοδοξία και πίστη, τα αποτελέσματα δεν μας επέτρεψαν να μαζέψουμε τους βαθμούς που δικαιούμασταν. Κάποια παιχνίδια δεν μας έβγαιναν, δεν βγάζαμε χημεία. Με κάποιες μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο δυναμώσαμε και γίναμε καλύτεροι στο γήπεδο, αλλά είχαμε περιστατικά που μας επηρέασαν, όπως το περιστατικό στο Τσίρειο με τον τραυματισμό του Χολ. Είναι κάποιοι τραυματισμοί παικτών που μας αποδυνάμωσαν και ιδιαίτερα στην άμυνα. Οι παίκτες πίστεψαν, κατέθεσαν ψυχή και καρδιά, ώστε να πετύχουν να πάρουν την πρόκριση.

Η Ομόνοια είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου και σίγουρα είναι τα φαβορί, αλλά δεν θα υψώσουμε λευκή πετσέτα. Θα ετοιμαστούμε και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Είμαστε μια μικρή ομάδα, αλλά περνούμε όμορφες στιγμές. Βλέπουμε το ποδόσφαιρο πολύ διαφορετικά. Χωρίς καμία βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς επενδυτές, δουλεύουμε αξιοπρεπώς. Κρατούμε ζωντανή την Άχνα και είναι το έργο που προσπαθούμε να διατελέσουμε.

Έχουμε κάνει τα λάθη μας και στη φετινή σεζόν που έχουν δυσκολέψει τα πράγματα αγωνιστικά, αναφορικά με το πρωτάθλημα. Ίσως είμαστε και λίγο χωριάτες. Νιώθω την ανάγκη να πω κάτι ότι υπάρχει ελπίδα για το ποδόσφαιρο μας. Προς τιμήν του προέδρου της ΑΕΚ, του Ντίνου και Ανδρέα Λευκαρίτη, ενώ ήταν στην κερκίδα κατεβήκαν και μας έδωσαν συγχαρητήρια και είναι κάτι που δείχνει το ήθος κάποιων ανθρώπων. Είναι μια επαγγελματική συμπεριφορά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε τερματοφύλακα ο Εθνικός-ThemaSports
01/07 @ 13:01

Ανακοίνωσε τερματοφύλακα ο Εθνικός

Ο Εθνικός Άχνας ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Λούκας Φλόρες.

Στον Εθνικό ο Ιωάννου -ThemaSports
26/06 @ 11:50

Στον Εθνικό ο Ιωάννου

Ανακοίνωσε άλλη μια μεταγραφή ο Εθνικός Άχνας

Συναντήθηκε με Κίκη Φιλίππου ο Μάριος Ηλία...-ThemaSports
22/06 @ 10:19

Συναντήθηκε με Κίκη Φιλίππου ο Μάριος Ηλία...

Συνεχίζονται οι επαφές της Πάφος FC με τον Εθνικό για τον Μάριο Ηλία.

Να «αρπάξει» την ευκαιρία!-ThemaSports
15/06 @ 11:00

Να «αρπάξει» την ευκαιρία!

Στον Εθνικό Άχνας ο Κωνσταντίνος Βενιζέλου και τη νέα σεζόν θέλει να «αρπάξει» την ευκαιρία.

Στον Εθνικό ο Βενιζέλου -ThemaSports
14/06 @ 12:45

Στον Εθνικό ο Βενιζέλου

Ενισχύεται με Κυπριακό στοιχείο ο Εθνικός

Καμπρέρα και Μάριος Ηλία... Σημαντικό ΚΕΝΟ!-ThemaSports
16/06 @ 10:54

Καμπρέρα και Μάριος Ηλία... Σημαντικό ΚΕΝΟ!

Ως γνωστόν ο Καμπρέρα δεν συνεχίζει στον Εθνικό και χθες ο τεχνικός διευθυντής των Αχνιωτών είπε, ότι δύσκολα θα συνεχίσει και ο Μάριος Ηλία στην προσφυγική ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ