Έπαιζε όλο τον χρόνο ακραία, ο Γκάιτς τη γύρισε διαγώνια βλέποντας τη Στεπανένκο να μην ανταποκρίνεται κι η Μανωλίνα Κωνσταντίνου κάνει υπέρβαση. Εκπληκτικά ποσοστά κι απόψε με 20 πόντους, 17/33 στην επίθεση, 2 μπλοκ και εμφάνιση MVP.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναμφίβολα, με τον ερχομό του Μπράνκο Γκάιτς στον Παναθηναϊκό, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μπήκε στο μάτι του κυκλώνα.
Από ακραία η οποία είναι η φυσική της θέση, μεταφέρθηκε σε διαγώνια γεγονός που έφερε την αμφισβήτηση στο πρόσωπό της και αντίστοιχα στον προπονητή της.
Η αλλαγή της θέσης της, από ακραία σε διαγώνιο, έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη Στεπανένκο, η οποία είχε αρκετά μέτριες εμφανίσεις.
Σήμερα, η παίκτρια του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο της MVP του δεύτερου τελικού.
Πέτυχε 20 πόντους, έχοντας παραπάνω από μισές επιτυχημένες επιθετικές προσπάθειες (17/33), με έναν άσο και δυό μπλοκ στο ενεργητικό της.
Ξεκάθαρο δείγμα παίκτριας που δεν τα βάζει κάτω και προσπαθεί να φέρει εις πέρας κάθε πρόκληση που της παρουσιάζεται.
Πηγή: sdna.gr
O Μπρούνο Λάνγκα, είναι προχωρημένες επαφές με την Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/06 @ 18:16
Η Εθνική Ανδρών βόλεϊ πάλεψε μέχρι τέλους με την Κροατία, γνώρισε την πρώτη της ήττα (3-2), αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στο Final 4 του Golden European League με ρεκόρ 5-1.
18/06 @ 12:23
Ξεχωριστή ήταν για την Έλενα Γκρόζερ η αναμέτρηση της Τσεχίας με την Γερμανία, μιας και ήρθε αντιμέτωπει με την... θετή της κόρη.
05/06 @ 09:39
Οι εκπρόσωποι του ελληνικού βόλεϊ καλούνται να διαλέξουν τις διοργανώσεις στις οποίες θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν, ωστόσο ακόμα υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες που θα ξεκαθαρίσουν ως τις 16/6.
30/05 @ 11:50
Συνεχίζονται καθημερινά και σε εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις στην Ακαδημία βόλεϊ της Νέας Σαλαμίνας.
27/05 @ 16:36
Σπουδαία διάκριση για τον Ιβάν Μίλκοβιτς, ο οποίος έπειτα από ψηφοφορία που έγινε, θα μπει στο βιβλίο της ιστορίας του παγκοσμίου βόλεϊ, καθώς θα ενταχθεί στο Hall of Fame!
19/05 @ 11:23
Με ανάρτηση της στο Facebook η σελίδα «Νέα Πόλις», αναφέρεται σε ένα ντροπιαστικό και... τριτοκοσμικό περιστατικό σε αγώνα βόλεϊ δεκατετράχρονων κοριτσιών.
BEST OF THEMASPORTS