Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στο περιθώριο της ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τα ημιτελικά του Champions League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα
μίλησε στο περιθώριο της ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τα ημιτελικά του Champions League.
Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει δύο καλά ματς για να αποκλείσει τους «μερέγχες», ενώ αναφέρθηκε στην «τεσσάρα» της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ προ εβδομάδων για το πρωτάθλημα, λέγοντας πως αυτό το αποτέλεσμα ήρθε γιατί ο Μπενζεμά δεν έπαιξε σε εκείνο το παιχνίδι.
«Ήμασταν χαρούμενοι που κερδίσαμε. Για να αποκλείσουμε όμως τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια, δεν αρκεί μόνο να κερδίσουμε ένα ή να κερδίσουμε το πρώτο. Το να παίζεις στο Μπερναμπέου είναι μια δοκιμασία και μεγάλη τύχη, γιατί σημαίνει ότι είμαστε στα ημιτελικά. Αλλά το Μπερναμπέου είναι ένα υπέροχο τεστ για εμάς. Πιθανότατα να χρειάζεται να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι για να περάσουμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ χειρότερα από ό,τι παίξαμε και να περάσουμε. Κανείς δεν ξέρει. Μερικές φορές παίρνεις αυτό που δεν αξίζεις, μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Νομίζω όμως ότι πρέπει να παίξουμε απίστευτα καλά για να κερδίσουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γκουαρδιόλα.
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μπογκνταν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/07 @ 13:18
Στις 3 Ιουλίου 2025, περίπου στις 00:30 CEST, ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα (28 ετών), και ο νεότερος αδελφός του, Ανδρεα Σίλβα (26 ετών), βρήκαν τραγικό θάνατο σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην ισπανική Α-52
09/07 @ 12:42
Η Σάντερλαντ είναι έτοιμη να ανακοίνωσει την απόκτηση Ντζόρτζε Πέτροβιτς από την Τσέλσι.
09/07 @ 00:05
Ο Ζοάο Πέδρο έκανε πρεμιέρα στην ενδεκάδα της Τσέλσι με δύο γκολ και οι «μπλε» επικράτησαν 2-0 της Φλουμινένσε, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κύπελλο Συλλόγων.
08/07 @ 23:54
Νέος προπονητής της βραζιλιάνικης Μποταφόγκο, είναι πλέον επίσημα ο γιος του Κάρλο Αντσελότι, Νταβίντε.
08/07 @ 21:59
Η σεζόν 2025-2026… ξεκίνησε! Ο πρώτος προκριματικός γύρος του Champions League και του Conference League έκαναν σέντρα, με τις Μάλμε και Νόα να παίρνουν αβαντάζ πρόκρισης.
08/07 @ 20:07
Το πούλμαν της εθνικής ομάδας γυναικών της Ουαλίας ενεπλάκη σε τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης στο Σεν Γκάλεν της Ελβετίας. Όλα τα μέλη της αποστολής είναι καλά στην υγεία τους…
BEST OF THEMASPORTS