Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στη ρεβάνς του 2-0 του «Άνφιλντ» με φόντο τον τελικό του Champions League σε ένα ματς που αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιβεβαίωση του φαβορί ή ένα ακόμη «θαύμα» από αυτή τη μικρή πόλη; Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ αναμετρώνται απόψε (22:00, Cytavision Sports 3, sport-fm.gr) στον επαναληπτικό του 2-0 του «Άνφιλντ» για τα ημιτελικά του Champions League σε έναν αγώνα που ενδιαφέρει άμεσα και τον Ολυμπιακό.

Η επικύρωση του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και την επόμενη σεζόν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εκκινήσουν από τον β' προκριματικό, εφόσον, φυσικά, κατακτήσουν το πρωτάθλημα και η Βιγιαρεάλ ΔΕΝ πάρει το Champions League! Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες και έναν προκριματικό «κερδίζουν» και θα κάνουν λίγες ημέρες παραπάνω διακοπές, καθώς ο β' προκριματικός είναι προγραμματισμένος για τις 19 και 20 Ιουλίου (στις 15/6 θα γίνει η κλήρωση και στις 26-27 Ιουλίου θα γίνει η ρεβάνς). Ειδάλλως η προετοιμασία για τη νέα περίοδο θα ξεκινούσε στις 5 Ιουνίου, αφού ο α' προκριματικός είναι στις 5-6 Ιουλίου!

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι αφού πέταξε εκτός Γιουβέντους και Μπάγερν θα επιχειρήσει μια ακόμη υπέρβαση, που όμως μοιάζει και πιο μεγάλη από τις προηγούμενες. Για τους γηπεδούχους είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Αλμπιόλ και Μορένο, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξουν κανονικά. Ερωτηματικό αποτελεί και ο εξαιρετικός Ντανζούμα.

Στον αντίποδα, οι Reds θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τραυματία Φιρμίνο, αλλά διαθέσιμος θα είναι ο Οριγκί, αμφότεροι πάντως είναι ρεζέρβες για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά του Europa League το 2017, με τη Βιγιαρεάλ να νικά 1-0 στην Ισπανία, αλλά τη Λίβερπουλ να παίρνει την πρόκριση με 3-0 στη ρεβάνς, πριν ωστόσο χάσει στον τελικό από τη Σεβίλλη του… Ουνάι Έμερι. Για τους Reds είναι εντυπωσιακό πως έχουν προκριθεί σε 32 περιπτώσεις που έχουν κερδίσει το πρώτο από τα διπλά νοκ άουτ ευρωπαϊκά ματς στην έδρα τους και έχουν αποκλειστεί μόλις 5 φορές. Επιπλέον, η Βιγιαρεάλ δεν έχει κερδίσει ποτέ αγγλική ομάδα στα 13 τελευταία ματς απέναντί τους στο Champions League μετρώντας 6 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Πιθανές συνθέσεις:
Βιγιαρεάλ (Έμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν, Παρέχο, Καπουέ, Κοκλέν, Λο Σέλσο, Μορένο, Αλκάθερ.
Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο, Σαλάχ, Μανέ, Λουίς Ντίας.

Διαιτητής: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία)

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 4 γκολ και οι καλύτερες φάσεις του Μπάγερν - Ρεάλ-ThemaSports
01/05 @ 00:05

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 4 γκολ και οι καλύτερες φάσεις του Μπάγερν - Ρεάλ

Δείτε τα στιγμιότυπα της ματσάρας Μπάγερν – Ρεάλ, για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σούπερ Βίνι και «όρθια» η Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν στη ματσάρα του Μονάχου!-ThemaSports
30/04 @ 23:57

Σούπερ Βίνι και «όρθια» η Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν στη ματσάρα του Μονάχου!

Δύο γκολ του Βινίσιους και δύο λάθη του Τζάε-Μιν Κιμ έδωσαν στη Ρεάλ την ισοπαλία μέσα στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης: Πράξη ΠΡΩΤΗ στον ημιτελικό των... τροπαίων! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
30/04 @ 08:45

Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης: Πράξη ΠΡΩΤΗ στον ημιτελικό των... τροπαίων! (Πιθανές ενδεκάδες)

Τη Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τρίτη (30/4) η Μπάγερν Μονάχου, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Σέντρα στις 22:00.

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 16:02

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ομάδα που κατέκτησε το Youth League στη Γενεύη.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!-ThemaSports
23/04 @ 12:41

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του τελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στις ομάδες Κ-19 του Ολυμπιακού και της Μίλαν, όπου οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης!

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού-ThemaSports
23/04 @ 10:02

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού

Μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τον τελικό του Youth League με θριαμβευτή τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μίλαν (3-0).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ