Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στη ρεβάνς του 2-0 του «Άνφιλντ» με φόντο τον τελικό του Champions League σε ένα ματς που αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιβεβαίωση του φαβορί ή ένα ακόμη «θαύμα» από αυτή τη μικρή πόλη; Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ αναμετρώνται απόψε (22:00, Cytavision Sports 3, sport-fm.gr) στον επαναληπτικό του 2-0 του «Άνφιλντ» για τα ημιτελικά του Champions League σε έναν αγώνα που ενδιαφέρει άμεσα και τον Ολυμπιακό.

Η επικύρωση του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και την επόμενη σεζόν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εκκινήσουν από τον β' προκριματικό, εφόσον, φυσικά, κατακτήσουν το πρωτάθλημα και η Βιγιαρεάλ ΔΕΝ πάρει το Champions League! Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες και έναν προκριματικό «κερδίζουν» και θα κάνουν λίγες ημέρες παραπάνω διακοπές, καθώς ο β' προκριματικός είναι προγραμματισμένος για τις 19 και 20 Ιουλίου (στις 15/6 θα γίνει η κλήρωση και στις 26-27 Ιουλίου θα γίνει η ρεβάνς). Ειδάλλως η προετοιμασία για τη νέα περίοδο θα ξεκινούσε στις 5 Ιουνίου, αφού ο α' προκριματικός είναι στις 5-6 Ιουλίου!

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι αφού πέταξε εκτός Γιουβέντους και Μπάγερν θα επιχειρήσει μια ακόμη υπέρβαση, που όμως μοιάζει και πιο μεγάλη από τις προηγούμενες. Για τους γηπεδούχους είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Αλμπιόλ και Μορένο, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξουν κανονικά. Ερωτηματικό αποτελεί και ο εξαιρετικός Ντανζούμα.

Στον αντίποδα, οι Reds θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τραυματία Φιρμίνο, αλλά διαθέσιμος θα είναι ο Οριγκί, αμφότεροι πάντως είναι ρεζέρβες για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά του Europa League το 2017, με τη Βιγιαρεάλ να νικά 1-0 στην Ισπανία, αλλά τη Λίβερπουλ να παίρνει την πρόκριση με 3-0 στη ρεβάνς, πριν ωστόσο χάσει στον τελικό από τη Σεβίλλη του… Ουνάι Έμερι. Για τους Reds είναι εντυπωσιακό πως έχουν προκριθεί σε 32 περιπτώσεις που έχουν κερδίσει το πρώτο από τα διπλά νοκ άουτ ευρωπαϊκά ματς στην έδρα τους και έχουν αποκλειστεί μόλις 5 φορές. Επιπλέον, η Βιγιαρεάλ δεν έχει κερδίσει ποτέ αγγλική ομάδα στα 13 τελευταία ματς απέναντί τους στο Champions League μετρώντας 6 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Πιθανές συνθέσεις:
Βιγιαρεάλ (Έμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν, Παρέχο, Καπουέ, Κοκλέν, Λο Σέλσο, Μορένο, Αλκάθερ.
Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο, Σαλάχ, Μανέ, Λουίς Ντίας.

Διαιτητής: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία)

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Champions League: Τιτανομαχίες σε Μάντσεστερ και Μόναχο για μια θέση στα ημιτελικά-ThemaSports
17/04 @ 11:06

Champions League: Τιτανομαχίες σε Μάντσεστερ και Μόναχο για μια θέση στα ημιτελικά

Οι ματσάρες της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ, δίνουν τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League.

Εμπαπέ: «Ονειρεύομαι το Champions League με την Παρί, δεν θα αλλάξει η απόφασή μου»-ThemaSports
17/04 @ 10:48

Εμπαπέ: «Ονειρεύομαι το Champions League με την Παρί, δεν θα αλλάξει η απόφασή μου»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε ότι ακόμα κι αν κατακτήσει το Champions League με την Παρί δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του και να μείνει στο Παρίσι μετά το τέλος της σεζόν.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η τεράστια ανατροπή της Παρί στη Βαρκελώνη και η τεσσάρα της Ντόρτμουντ!-ThemaSports
17/04 @ 08:12

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η τεράστια ανατροπή της Παρί στη Βαρκελώνη και η τεσσάρα της Ντόρτμουντ!

Τα στιγμιότυπα των αγώνων Μπαρτσελόνα-Παρί 1-4 και Ντόρτμουντ-Ατλέτικο 4-2 από το κανάλι της Cytavision στο Youtube.

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή έκλεισαν θέση για τα ημιτελικά Ντόρτμουντ και Παρί! -ThemaSports
16/04 @ 23:59

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή έκλεισαν θέση για τα ημιτελικά Ντόρτμουντ και Παρί!

Βγήκε το πρώτο ζευγάρι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θλιβερό ΒΙΝΤΕΟ: Νεαρός οπαδός της Μπαρτσελόνα έκανε ρατσιστικές χειρονομίες στους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν-ThemaSports
11/04 @ 08:14

Θλιβερό ΒΙΝΤΕΟ: Νεαρός οπαδός της Μπαρτσελόνα έκανε ρατσιστικές χειρονομίες στους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει βίντεο από το Παρκ ντε Πρενς, στο οποίο διακρίνεται ένας νεαρός οπαδός της Μπαρτσελόνα να κάνει ρατσιστικές χειρονομίες προς εκείνους της Παρί Σεν Ζερμέν.

Έπαιξε με τη... «φωτιά» η Ατλέτικο και άφησε ανοικτή τη ρεβάνς της Βεστφαλίας!-ThemaSports
11/04 @ 00:04

Έπαιξε με τη... «φωτιά» η Ατλέτικο και άφησε ανοικτή τη ρεβάνς της Βεστφαλίας!

Η Αλτέτικο επιβλήθηκε της Ντόρτμουντ στην Μαδρίτη, όμως το γκολ των Γερμανών στο φινάλε (2-1) τους κρατά στο κόλπο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ