Θετικό ήταν το ξεκίνημα του Παύλου Κοντίδη στο δεύτερο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας, το οποίο άρχισε τη Δευτέρα του Πάσχα στο Hyeres.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με μια πρωτιά και μια τρίτη θέση ξεκίνησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres ο Παύλος Κοντίδης, βρισκόμενος τριτος μετά τις δύο πρώτες ιστιοδροομίες με 4β (πρώτος ο Wearn και δεύτερος o Bernaz, με 3β).

Ο αγώνας ξεκίνησε τη Δευτέρα του Πάσχα στη Γαλλία, όπου ο Κύπριος Ολυμπιονίκης βρίσκεται εδώ και μια βδομάδα.

Στα Laser Ανδρών μετέχουν 129 αθλητές. Καθημερινά διεξάγονται δύο ιστιοδρομίες έως και την Παρασκευή (29/4), ενώ το Σάββατο (30/4) θα γίνει η κούρσα μεταλλίων όπου θα λάβουν μέρος οι δέκα πρώτοι της κατάταξης.

Ο Κοντίδης μπήκε στον αγώνα με τον αέρα του Νο1 της Παγκόσμιας Καταταξης όπου βρίσκεται εδώ και αρκετές βδομάδες.

Πριν τον αγώνα ο Κοντίδης ανέφερε: "Επιστρέφουν στο Hyeres πρώτη φορά μετά το 2018. O αγώνας παραμένει το Wimbledon της Ιστιοπλοϊας. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο παγκόσμιο κύπελλο στη Μαγιόρκα (σ.σ. 6η θέση), ανυπομονώ για το Hyeres, που είναι το τελευταίο τεστ πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μεξικό, τέλη Μαϊου".

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έντεκα σερί διοργανώσεις στην πρώτη δεκάδα ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
27/04 @ 22:10

Έντεκα σερί διοργανώσεις στην πρώτη δεκάδα ο Παύλος Κοντίδης

Οι έντονοι άνεμοι στάθηκαν εμπόδιο για τον Παύλο Κοντίδη να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο του Παγκοσμίου Κύπελλο του Hyeres, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κούρσα μεταλλίων. Συνεπώς τα αποτελέσματα παραμένουν ως είχαν μετά τη συμπλήρωση εννέα ιστιοδρομιών, με τον Κύπριο ιστιοπλόο να παίρνει την τέταρτη θέση με 72β. ποινής.

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
26/04 @ 20:12

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Η βροχερή και χειμωνιάτικη Παρασκευή (26/04) στο γαλλικό νότο ήταν η καλύτερη ημέρα του Παύλου Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα-ThemaSports
25/04 @ 14:00

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα

Στην πρώτη θέση παραμένει η Μαριλένα Μακρή (ILCA6) μετά και τις τελευταίες ιστιοδρομίας στο Last chance Reggata στο Hyeres της Γαλλίας.

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
25/04 @ 20:47

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Άνοδο στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης πέτυχε ο Παύλος Κοντίδης, με εφτά συμπληρωμένες ιστιοδρομίες, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»-ThemaSports
08/04 @ 14:58

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»

«Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις αναγνωρίζουμε και ξέρουμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε μέχρι το μεγάλο ραντεβού που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Με αυτό το σκεπτικό ο Παύλος Κοντίδης αντιμετωπίζει την όγδοη θέση, της ιστιοπλοϊκής κλάσης ILCA 7 (Laser), στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς που έγινε στη Πάλμα της Μαγιόρκα.

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης-ThemaSports
06/04 @ 20:36

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης

Την όγδοη θέση πήρε στο 53ο Trofeo Princesa Sofia ο Παύλος Κοντίδης, κερδίζοντας δυο θέσεις στη γενική κατάταξη μετά την πέμπτη θέση στην κούρσα μεταλλίων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ