Δηλώσεις στον Super Sport FM ενόψει του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια, έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των δύο ομάδων και νυν τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της "Κυρίας", Βέσκο Μιχαϊλοβιτς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το αποψινό παιχνίδι: «Είναι μεγάλο παιχνίδι και σημαντικό, όμως δεν παύει να είναι το πρώτο από τα δύο. Περιμένω πολύ σφιχτό παιχνίδι τακτικής από τους δύο προπονητές, με πρώτιστο στόχο να κρατήσουν το μηδέν και αν σκοράρουν έχει καλώς. Για την Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικό να μη δεχθεί γκολ. Από την άλλη, μπορεί να σκοράρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, αφού διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Τελευταία διόρθωσε κάποια αμυντικά θέματα και ελπίζω και απόψε να προσέξει. Οι στατικές φάσεις είναι ένα πολύ δυνατό όπλο για την Ανόρθωση. Η Ομόνοια είναι ομάδα της κατοχής, όμως απόψε θα τα βρει πολύ δύσκολα σε αυτό τον κομμάτι, δεν θα την αφήσει η Ανόρθωση να κάνει το παιχνίδι της. Ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει και η έδρα, και η Ανόρθωση με τον κόσμο της έχει άλλη δυναμική. Ο Τιμούρ έχει εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια και τον τρόπο που θα προσεγγίσει το παιχνίδι η Ανόρθωση, τον ξέρει μόνο αυτός. Για τέτοιες ομάδες, δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο το πού θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι και πού το δεύτερο».
Για το δύσκολο πρόγραμμα της Ανόρθωσης: «Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο από της Ομόνοιας που παίζει στο δεύτερο γκρουπ και τα παιχνίδια της δεν έχουν σημασία. Η Ανόρθωση σε τέσσερις μέρες θα δώσει άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα. Δεν είναι όμως υπέρ της Ομόνοιας αυτό το πράγμα, γιατί είμαι σίγουρος ότι και στην Ομόνοια θα ήθελαν να παίζουν με μεγάλες εντάσεις στο πρώτο γκρουπ. Σίγουρα θα είναι πιο φρέσκια η Ομόνοια, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ ήταν πολύ καλή».
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κριτηρίων της ΚΟΠ, Χριστάκης Χριστοφίδης μίλησε στην εκπομπής του ANT1 "ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ" για το θέμα με τις οφειλές των ομάδων και τα κριτήρια της UEFA.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/05 @ 19:28
Διαβάστε την ανάρτηση από τους Μαχητές.
22/05 @ 09:05
Καλά νέα στην Ανόρθωση για τα οικονομικά κριτήρια του Μαρτίου!
21/05 @ 20:24
Στην Κύπρο αναμένεται εντός των επομένων ημερών ο Χοακίν Γκόμεθ, για να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της Ανόρθωσης.
20/05 @ 10:57
Δύο χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας μέχρι στιγμής για την Ανόρθωση
19/05 @ 18:37
Η ενημέρωση.
19/05 @ 15:04
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Β' Αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης, Ιωάννης Ιωαννικίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.
BEST OF THEMASPORTS