Εδώ και μερικές ώρες... παίζει στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, ότι η «Κυρία» σκέφτεται το μοντέλο με τεχνικό διευθυντή με ένα όνομα που να διαρρέει να είναι αυτό του Νεόφυτου Λάρκου.
Βέβαια, πέρα από την περίπτωση Λάρκου, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι για το συγκεκριμένο πόστο υπόψιν.
Βέβαια, σημαντικό λόγο για τεχνικό διευθυντή θα έχει και ο προπονητής. Αυτή τη στιγμή προπονητής της Ανόρθωσης είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR», όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα τεχνικός διευθυντής έδωσε τη δική του θέση περί αυτού του ζητήματος λέγοντας τα εξής:
«Εγώ δουλεύω από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δεν σταματάει για μένα, ξεκινώ να σκέφτομαι για το επόμενο. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Πραγματικά σας λέω. Η φιλοσοφία η δική μου είναι αυτή. Τεχνικός διευθυντής… δυστυχώς εμείς δεν είμαστε σε επίπεδο όπως Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, όπου ο τεχνικός διευθυντής δουλεύει εκεί, εγώ είμαι προπονητής, μου φέρνει παίκτη 50 εκατομμύρια, δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχετος, αν δώσει 50 εκατομμύρια ή 20, 30, 50, 100. Αλλά εδώ που είμαστε, εμείς ψάχνουμε παίκτες ελεύθερους, δεν χρειάζεται να απλώνεις λεφτά. Εγώ θα ήθελα να έχω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου που να με ξέρει εμένα, χρειαζόμαστε για παράδειγμα σε 3-4 θέσεις παίκτες. Να μου βρει σε αυτές τις θέσεις 2-3 παίκτες και η τελευταία απόφαση, ποιον από αυτούς τους τρεις να πάρουμε, να έρθει σε εμένα. Όχι ότι ‘εσύ είσαι προπονητής να σου φέρω εγώ παίκτη’, αυτό που δουλεύουν κάποιοι και λένε ότι είναι πετυχημένο, που δεν είδα τίποτα πετυχημένο από αυτό. Πρώτα πρώτα είναι πολύ λίγοι παίκτες που δεν τους ξέρω».
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κριτηρίων της ΚΟΠ, Χριστάκης Χριστοφίδης μίλησε στην εκπομπής του ANT1 "ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ" για το θέμα με τις οφειλές των ομάδων και τα κριτήρια της UEFA.