Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ανόρθωση.

Αναλυτικά: 

«Χθες, για ακόμη μια φορά στην φετινή χρονιά και μάλιστα δια του αθλητικού δικαστή, επιβεβαιώθηκε ότι δυστυχώς το κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκεται στον αναπνευστήρα. Πέραν των όσων διαχρονικών θεμάτων χρίζουν αλλαγών, και άμοιροι ευθυνών δεν είμαστε ούτε εμείς τα σωματεία ούτε και η ΚΟΠ, το τελευταίο «αντικειμενικό» κάστρο, αυτό της δικαιοσύνης, έπεσε.

Έπεσε στην αίθουσα του αθλητικού δικαστή, με τον κ. Αρισττοτέλη Βρυωνίδη να ερμηνεύει κατά το δοκούν τις διατάξεις των πειθαρχικών κανονισμών επιβάλλοντας ποινές «χάδια» νομιμοποιώντας πράξεις βίας.

Ενδεικτικά, άρθρα που επιβάλλουν ρητώς τις ποινές και ενώ ο αθλητικός δικαστής αποδέχτηκε το σκεπτικό και τις σχετικές κατηγορίες, αποφάσισε να το πάρει πάνω του, καταστρατηγώντας τις διατάξεις των πειθαρχικών κανονισμών.  Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με το άρθρο 9(ε) των πειθαρχικών κανονισμών που αναφέρει:

«Αποβολή για τρεις αγώνες όλων των διοργανώσεων ή για μεγαλύτερη περίοδο, για επίθεση σε ποδοσφαιριστές ή άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονται σε ποδοσφαιρικό αγώνα και επιβολή ποινής προστίμου τουλάχιστον 600 ευρώ».

Σεβόμενοι τις Άγιες μέρες που διανύουμε, αλλά και βέβαιοι ότι όλα αυτά τα κακώς έχοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναγνωρίζονται από όλους, δεν θα εισέλθουμε εκ νέου σε χαρτοπόλεμο με τον ΑΠΟΕΛ, έστω και αν με την χθεσινή του ανακοίνωση πρόβαλε ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Είναι πλέον αδήριτη ανάγκη να ανοίξουν και να συζητηθούν εις βάθος, όλα όσα ταλανίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο και να τολμήσουμε να κάνουμε τομές, τομές όχι πρόσκαιρες – ευκαιριακές.

Υπερήφανη και υπερήφανε Ανορθωσιάτισσα και Ανορθωσιάτη, η παρουσία σου και ο παλμός σου είναι αυτά που διαχρονικά έκαναν πάντα την διαφορά.  Στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, είμαστε σίγουροι ότι και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα τα καταφέρουμε.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!».

 

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!-ThemaSports
24/04 @ 19:20

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, αποφασίστηκε όπως οριστεί νέα Εκλογική Συνέλευση.

Ανόρθωση: Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση! -ThemaSports
24/04 @ 18:10

Ανόρθωση: Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση!

Στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, μετά την παραίτηση της Διοίκησης Ανδρέα Σάντη.

Τεράστια η ανταπόκριση για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων σε λιγότερο από 48 ώρες! -ThemaSports
24/04 @ 16:11

Τεράστια η ανταπόκριση για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων σε λιγότερο από 48 ώρες!

Μεγάλη η ανταπόκριση από τον κόσμο της Ανόρθωσης (και όχι μόνο) για την εξόφληση του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανόρθωση: Με μεγάλη δυσκολία…-ThemaSports
24/04 @ 17:52

Ανόρθωση: Με μεγάλη δυσκολία…

Η Ανόρθωση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, πράγμα που έφερε στην έξοδο πολλούς ποδοσφαιριστές.

Οι τραυματισμοί έλειπαν... Χάνει και Αντωνίου ο Οκκάς-ThemaSports
24/04 @ 11:21

Οι τραυματισμοί έλειπαν... Χάνει και Αντωνίου ο Οκκάς

Λες και δεν έφταναν όλα τ' άλλα προβλήματα στην Ανόρθωση, προκύπτουν και τραυματισμοί που κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Οκκά, για να παρουσιάσει μία ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΒΙΝΤΕΟ με διπλό επί του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο-ThemaSports
23/04 @ 20:11

ΒΙΝΤΕΟ με διπλό επί του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο

Το ποστάριαμα της Ανόρθωσης..

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ