Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ανόρθωση.

Αναλυτικά: 

«Χθες, για ακόμη μια φορά στην φετινή χρονιά και μάλιστα δια του αθλητικού δικαστή, επιβεβαιώθηκε ότι δυστυχώς το κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκεται στον αναπνευστήρα. Πέραν των όσων διαχρονικών θεμάτων χρίζουν αλλαγών, και άμοιροι ευθυνών δεν είμαστε ούτε εμείς τα σωματεία ούτε και η ΚΟΠ, το τελευταίο «αντικειμενικό» κάστρο, αυτό της δικαιοσύνης, έπεσε.

Έπεσε στην αίθουσα του αθλητικού δικαστή, με τον κ. Αρισττοτέλη Βρυωνίδη να ερμηνεύει κατά το δοκούν τις διατάξεις των πειθαρχικών κανονισμών επιβάλλοντας ποινές «χάδια» νομιμοποιώντας πράξεις βίας.

Ενδεικτικά, άρθρα που επιβάλλουν ρητώς τις ποινές και ενώ ο αθλητικός δικαστής αποδέχτηκε το σκεπτικό και τις σχετικές κατηγορίες, αποφάσισε να το πάρει πάνω του, καταστρατηγώντας τις διατάξεις των πειθαρχικών κανονισμών.  Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με το άρθρο 9(ε) των πειθαρχικών κανονισμών που αναφέρει:

«Αποβολή για τρεις αγώνες όλων των διοργανώσεων ή για μεγαλύτερη περίοδο, για επίθεση σε ποδοσφαιριστές ή άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονται σε ποδοσφαιρικό αγώνα και επιβολή ποινής προστίμου τουλάχιστον 600 ευρώ».

Σεβόμενοι τις Άγιες μέρες που διανύουμε, αλλά και βέβαιοι ότι όλα αυτά τα κακώς έχοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναγνωρίζονται από όλους, δεν θα εισέλθουμε εκ νέου σε χαρτοπόλεμο με τον ΑΠΟΕΛ, έστω και αν με την χθεσινή του ανακοίνωση πρόβαλε ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Είναι πλέον αδήριτη ανάγκη να ανοίξουν και να συζητηθούν εις βάθος, όλα όσα ταλανίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο και να τολμήσουμε να κάνουμε τομές, τομές όχι πρόσκαιρες – ευκαιριακές.

Υπερήφανη και υπερήφανε Ανορθωσιάτισσα και Ανορθωσιάτη, η παρουσία σου και ο παλμός σου είναι αυτά που διαχρονικά έκαναν πάντα την διαφορά.  Στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, είμαστε σίγουροι ότι και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα τα καταφέρουμε.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!».

 

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνηση Φανιέρου για το «Παπαδόπουλος» - Η μεγαλύτερη εισφορά εις μνήμη του πατέρα του-ThemaSports
05/05 @ 16:45

Κίνηση Φανιέρου για το «Παπαδόπουλος» - Η μεγαλύτερη εισφορά εις μνήμη του πατέρα του

Στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των ΜΑΧΗΤΩΝ για εξόφληση του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλους», ο Λούκας Φανιέρος.

Γιορτάζει ο Κεραυνός!-ThemaSports
05/05 @ 10:15

Γιορτάζει ο Κεραυνός!

Ευχές της Ανόρθωσης στον εορτάζων Ανδρέα Κεραυνό

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση! -ThemaSports
04/05 @ 13:01

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση!

Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαριστών θέτουν σε δημοπρασία τη συλλεκτική μπάλα με τις αυθεντικές υπογραφές μερικών από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ποτέ με τα κυανόλευκα.

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!-ThemaSports
04/05 @ 09:07

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!

Συνεχίζεται η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμους της Ανόρθωσης και όχι μόνο, για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ