Παραμένει το νούμερο 1 στην Παγκόσμια κατάταξη στα Laser ο πρωταθλητής μας Παύλος Κοντίδης, μετά και την τελευταία ανανέωση της κατάταξης κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ίδιο και την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παύλος καταφέρνει να διατηρηθεί στην κορυφή για μία ακόμη φορά κάτι που αποδεικνύει την κυριαρχία του τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό είναι κάτι που ο Παύλος για να το πετύχει δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά.

Σχετικά με την Μαριλένα Μακρή, η νεαρή ιστιοπλόος μας βρίσκεται στην 23η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που αποτυπώνει την προοπτική της και τις τεράστιες δυνατότητες παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Ο Αντρέας Καριόλου συμμετέχοντας στην κατηγορία IQfoil βρίσκεται στην 125η θέση. Και αυτό γιατί ο πρωταθλητής μας προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της κατηγορία και να εξοικειωθεί, θέλοντάς μέρες με τη μέρα και αγώνα με τον αγώνα να βελτιώνεται και να ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Τέλος, η Νατάσα Λάππα βρίσκεται στην 123η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία IQfoil στις γυναίκες και μέσα από τους αγώνες που θα έρθουν θα προσπαθήσει να ανέβει πιο ψηλά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
26/04 @ 20:12

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Η βροχερή και χειμωνιάτικη Παρασκευή (26/04) στο γαλλικό νότο ήταν η καλύτερη ημέρα του Παύλου Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα-ThemaSports
25/04 @ 14:00

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα

Στην πρώτη θέση παραμένει η Μαριλένα Μακρή (ILCA6) μετά και τις τελευταίες ιστιοδρομίας στο Last chance Reggata στο Hyeres της Γαλλίας.

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
25/04 @ 20:47

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Άνοδο στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης πέτυχε ο Παύλος Κοντίδης, με εφτά συμπληρωμένες ιστιοδρομίες, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»-ThemaSports
08/04 @ 14:58

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»

«Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις αναγνωρίζουμε και ξέρουμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε μέχρι το μεγάλο ραντεβού που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Με αυτό το σκεπτικό ο Παύλος Κοντίδης αντιμετωπίζει την όγδοη θέση, της ιστιοπλοϊκής κλάσης ILCA 7 (Laser), στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς που έγινε στη Πάλμα της Μαγιόρκα.

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης-ThemaSports
06/04 @ 20:36

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης

Την όγδοη θέση πήρε στο 53ο Trofeo Princesa Sofia ο Παύλος Κοντίδης, κερδίζοντας δυο θέσεις στη γενική κατάταξη μετά την πέμπτη θέση στην κούρσα μεταλλίων.

Στην πρώτη δεκάδα, αλλά εκτός μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
05/04 @ 19:02

Στην πρώτη δεκάδα, αλλά εκτός μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης

Στην κούρσα μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μαγιόρκα θα λάβει μέρος ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση θα ανεβεί στην όγδοη θέση από τη δέκατη στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ