Έπαιξαν στο Τσίρειο και οι δυο διεκδικητές του τίτλου, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Απόλλωνας… έσπασε τα μούτρα του με την Πάφο, αν και έπαιζε μπροστά σε έξι και πλέον χιλιάδες υποστηρικτές του.

Την επόμενη μέρα, ο ΑΠΟΕΛ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, έχοντας πλάι του 4 χιλιάδες οπαδούς, έκανε το διπλό με τον Άρη και επανέκτησε την δυναμική που είχε απολέσει μετά την τεσσάρα από την Ανόρθωση.

Ακόμα κι οπαδοί του Απόλλωνα, πρέπει να σιγοψιθύρισαν απογοητευμένοι χθες βράδυ, ότι «αυτή είναι η διαφορά του ΑΠΟΕΛ από την δική μας ομάδα».

Τώρα που καίει το σίδερο, δείχνει ότι έχει τα φόντα να πετύχει την ανατροπή και να επιστρέψει στις κατακτήσεις  τίτλων μετά από 3 χρόνια.

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, το σκηνικό είναι αρκετά μουντό, είναι πολλοί οπαδοί που έχασαν εντελώς την πίστη τους, ότι θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Δεν ήταν μόνο η ήττα που τους πλήγωσε προχθές με την Πάφο, αλλά και το ότι παρουσίασαν πολύ προβληματική εικόνα, κάνοντας την μόλις δυο φάσεις για γκολ προς το τέλος του αγώνα.

Υπερβολικούς δεν τους λες, βάσει του ότι η ομάδα τους «πέταξε» με τα δικά της λάθη, την μεγάλη διαφορά (7 βαθμών) που είχε στο ξεκίνημα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Όμως, με την εικόνα και τις πολλές ανατροπές που έχει ο φετινός μαραθώνιος, έχουν ακόμα ευκαιρίες οι κυανόλευκοι να μείνουν πρώτοι μέχρι το τέλος.

Φτάνει φυσικά να συνέλθουν. Με εμφανίσεις σαν την προχθεσινή, όχι μόνο το πρωτάθλημα θα χάσουν, αλλά θα κινδυνέψουν να πέσουν κάτω απο την 2η θέση... 

Πόλυς Χαραλάμπους 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ