ΕΙΔΗΣΗ για «Η. Πούλλος» - Προχωρά άμεσα η αναβάθμιση στο Γέρι!
Η Ομόνοια είναι έτοιμη να αναβαθμίσει το Ηλίας Πούλλος
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αρχικά τόνισε ότι μαζί με Ομόνοια, Απόλλωνα, Δόξα και Άρη ζήτησαν Έκτακτη Γενική Συνέλευση και η Κυρία ζητά να ανακληθούν οι αποφάσεις Μάζιτς για καρατόμηση των διαιτητών. Ο λόγος όπως υποστήριξε είναι η διαδικασία που ακολουθήθηκε και έριξε τα πυρά του στον ΑΠΟΕΛ.
Ουσιαστικά αντιδρούν στο γεγονός ότι με την πίεση που έβαλε ο ΑΠΟΕΛ μετά το παιχνίδι Κυπέλλου μέσα σε δύο ώρες αφαιρέθηκε ο διαιτητής Νικόλας Νεοκλέους από τους καταλόγους ενώ ανάφερε πως ποτέ πριν δεν είχε βγει ανακοίνωση από την ΚΟΠ για τιμωρία διαιτητών.
Τι είπε ακριβώς:
Για τη θέση της ομάδας σε σχέση με την απόφαση του Μάζιτς: «Ζητάμε η απόφαση να ανακληθεί ως ελήφθη. Οι εξελίξεις έτρεξαν όπως παρήγγειλε συγκεκριμένο στέλεχος. Δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο να διαγράφονται διαιτητές. Πείτε μου πότε ανακοινώθηκε τιμωρία οποιουδήποτε διαιτητή στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε λόγος να συζητάμε καν διαγραφή όχι μόνο του Νεοκλέους αλλά οποιουδήποτε διαιτητή δύο ώρες μετά τον αγώνα. Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τις αποφάσεις σε συνθήκες πίεσης που μπήκε από συγκεκριμένο στέλεχος και συγκεκριμένη ομάδα. Πρωτοκλασάτα μέλη της Εκτελεστικής είπαν ότι δεν είχαν καν ενημερωθεί και δεν ήταν σύμφωνοι με την ανακοίνωση, το παραδέχτηκαν δημοσίως και θεωρούν άδικες τις αποφάσεις. Πρέπει να πάμε σε συνέλευση. Το σημαντικό είναι να μην επαναληφθούν τέτοια πράγματα. Για οτιδήποτε επηρεάζει θέματα αρχών αντιδρούμε. Το μήνυμα που πάει στους διαιτητές όταν λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις μπορεί ο καθένας να το αντιληφθεί».
Για τη δήλωση που είχε κάνει ο Ευγένιος Χαμπουλλάς για τον διαιτητή του αγώνα Πάφος-Ανόρθωση, Μενέλαο Αντωνίου: «Ειπώθηκε αυτό από τον πρόεδρο και συζητήθηκε στα ΜΜΕ. Στο παιχνίδι ΑΕΚ-Απόλλων πριν τρεις μέρες ήταν ο ίδιος διαιτητής. Για ποιο λόγο να μην οριστεί ξανά ο Νεοκλέους; Το πρόβλημα είναι ότι όταν συγκεκριμένοι παραγγέλλουν, η παραγγελία πάει στον προορισμό τους. Δηλώσεις έκαναν πολλοί, διαιτητή να καρατομείται δύο ώρες μετά το παιχνίδι δεν είχαμε δει ποτέ».