Η Ομόνοια είναι έτοιμη να αναβαθμίσει το Ηλίας Πούλλος
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην Ομόνοια έχουν πάρει την απόφαση και μέσα στον επόμενο μήνα θα προχωρήσει σε αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου, το Ηλίας Πουλλος.
Οι εξελίξεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή αναφέρουν ότι τα έργα θα ξεκινήσουν με το που τελειώσει η φετινή σεζόν και το πλάνο την διοίκησης είναι να φτιαχτεί ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο το οποίο θα πληρεί όλα τα κριτήρια για ένα επαγγελματία παίκτη που Θέλει να παίζει στο ψηλότερο επίπεδο.
Το έργο αυτό θα πάρει δύο φάσεις μέχρι να τελειώσει και ο πρώτος στόχος είναι να φτιαχτούν οι εγκαταστάσεις για τους παίκτες πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν.
Ο Αρχέλαος Κατερίνης ακυρώνει τη συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά χειροσφαίρισης του Novi Sad εξαιτίας της αναφοράς από τη διοργανώτρια αρχή της συμμετοχής της κατεχόμενης Κύπρου και του παράνομου ψευδοκράτους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/08 @ 13:35
Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τον πρώτο αγώνα της Ομόνοιας
15/08 @ 12:24
Δημοσίευμά του το azerisport.com αναφέρει πως οι οπαδοί της Ομόνοιας κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάρτησαν αρμενικές σημαίες στις κερκίδες κάνοντας λόγο για πρόκληση.
15/08 @ 13:39
Θετικό είναι το πρώτο μεγάλο δείγμα του Κάρελ Άιτινγκ στην Ομόνοια
15/08 @ 11:15
Το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βόλφσμπεργκερ, χάρη στην γκολάρα του Καμαρά στην παράταση!
15/08 @ 13:02
Η Ομόνοια καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βόλφσμπεργκερ στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.
15/08 @ 10:30
Η Ομόνοια ήταν εντυπωσιακή κόντρα σε Τορπέντο και Αραζ και πλέον κοιτάζει μόνο το δυνατό εμπόδιο της Βόλφσμπεργκερ
BEST OF THEMASPORTS