«Άστραψε και βρόντηξε» ο ο Ντιέγκο Σιμεόνε για όλους όσοι τον κατηγορούν για την υπερβολικά αμυντική προσέγγιση του πρώτου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, απέναντι σε όσους τον κατηγορούν για την υπερβολικά αμυντική προσέγγιση του πρώτου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

«Προπονώ από το 2005-06 και έχω επιλέξει να σέβομαι πάντα τους συναδέλφους μου. Όμως πάντα κάποιοι πρώην παίκτες ή προπονητές αποφασίζουν να ανοίξουν το στόμα τους για να κεντρίσουν την προσοχή του κόσμου. Απλά τους αγνοώ», δήλωσε ο τεχνικός της Ατλέτικο, μία ημέρα πριν τη ρεβάνς με τους πρωταθλητές Αγγλίας στη Μαδρίτη.

Ο άλλοτε τεχνικός της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας, Αρίγκο Σάκι, και ο πρώην άσος της εθνικής Ολλανδίας, Μάρκο Φαν Μπάστεν, ήταν μεταξύ αυτών που άσκησαν δριμεία κριτική στον Αργεντινό προπονητή, κατηγορώντας τον ότι καταστρέφει το παιχνίδι.

Αν και οι «ροχιμπλάνκος» χρειάζονται τη νίκη αύριο (13/4), προκειμένου να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα, ο Σιμεόνε ξεκαθάρισε ότι η τακτική του δεν θα αλλάξει: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που παίζει πολύ καλά, αλλά έχουμε ελπίδες. Είναι προφανές ότι η ελπίδα από μόνη της δεν είναι αρκετή, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι εκεί όπου μπορούμε να τους πληγώσουμε. Τα λόγια δεν λένε πολλά, σημασία έχει τι θα γίνει αφότου ξεκινήσει το παιχνίδι».

Τις επιλογές του προπονητή του υπερασπίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και ο Κόκε: «Παίζουμε με αυτό τον τρόπο εδώ και μία δεκαετία και το απολαμβάνουμε. Έχουμε ένα πλάνο και θα μένουμε πάντα σε αυτό. Ξέρουμε πώς παίζει η Σίτι, δεν μπορείς να της δώσεις χώρους. Ο κόσμος ας λέει ό,τι θέλει. Παίζουμε όπως παίζουμε, έχουμε το δικό μας σχέδιο και θα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, ό,τι κι αν προτείνουν οι ειδήμονες» ανέφερε με κάποια δόση ειρωνείας ο αρχηγός της Ατλέτικο.

Πηγή: sdna.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πήρε το κασκόλ της και πανηγύρισε την πρόκριση της Μπάγερν η σύζυγος του Κέιν-ThemaSports
18/04 @ 18:42

Πήρε το κασκόλ της και πανηγύρισε την πρόκριση της Μπάγερν η σύζυγος του Κέιν

Η σύζυγος του Χάρι Κέιν, Κέιτι, πανηγύρισε με την ψυχή της την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου ενάντια στην Άρσεναλ.

Η Ρεάλ πέρασε, γιατί ο Αντσελότι έπεισε τους σταρ να βάλουν το εγώ κάτω από το εμείς, σε μια παρτίδα σκάκι με τον Πεπ!-ThemaSports
18/04 @ 17:45

Η Ρεάλ πέρασε, γιατί ο Αντσελότι έπεισε τους σταρ να βάλουν το εγώ κάτω από το εμείς, σε μια παρτίδα σκάκι με τον Πεπ!

Υπάρχει η χρονιά του 2021/22, όπου η Ρεάλ ξεπέρασε κάθε λογική σε διάφορους γύρους για να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτή την φορά, είχαμε την πιο τέλεια σκακιστική παράσταση του Κάρλο Αντσελότι...

Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ… μάντεψε που θα εκτελέσει το πέναλτι ο Κόβατσιτς!-ThemaSports
18/04 @ 13:52

Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ… μάντεψε που θα εκτελέσει το πέναλτι ο Κόβατσιτς!

Εκτός από το νικητήριο πέναλτι της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ καθοδήγησε τον Αντρέι Λούνιν και στην εκτέλεση του Μάτεο Κόβατσιτς, συμβάλλοντας… διπλά στον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι!

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η δραματική πρόκριση της Ρεάλ στα πέναλτι και τα καλύτερα από το Μπάγερν-Άρσεναλ-ThemaSports
18/04 @ 08:10

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η δραματική πρόκριση της Ρεάλ στα πέναλτι και τα καλύτερα από το Μπάγερν-Άρσεναλ

Τα στιγμιότυπα των μεγάλων αγώνων της Τετάρτης στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Champions League: Τιτανομαχίες σε Μάντσεστερ και Μόναχο για μια θέση στα ημιτελικά-ThemaSports
17/04 @ 11:06

Champions League: Τιτανομαχίες σε Μάντσεστερ και Μόναχο για μια θέση στα ημιτελικά

Οι ματσάρες της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ, δίνουν τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League.

Εμπαπέ: «Ονειρεύομαι το Champions League με την Παρί, δεν θα αλλάξει η απόφασή μου»-ThemaSports
17/04 @ 10:48

Εμπαπέ: «Ονειρεύομαι το Champions League με την Παρί, δεν θα αλλάξει η απόφασή μου»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε ότι ακόμα κι αν κατακτήσει το Champions League με την Παρί δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του και να μείνει στο Παρίσι μετά το τέλος της σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ