Εθνική Futsal: Στις 6 Ιουλίου η κλήρωση του Main Round

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στο main round του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Futsal, η Εθνική μας ομάδα θα μάθει τους επόμενους αντιπάλους της στην κλήρωση που θα γίνει στις 6 Ιουλίου 2022. 

Στη φάση αυτή, θα συμμετάσχουν 36 ομάδες που θα χωριστούν σε 12 ομίλους των 3 ομάδων. Η κάθε ομάδα θα αγωνιστει σε τέσσερις αγώνες, δύο εντός και δύο εκτος έδρας.  Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστούν μετά την κλήρωση, όμως θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 8 Μαρτίου 2023. 

Η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες, θα προκριθούν στον Elite Round.

Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση, θα αγωνιστούν σε play-offs σε διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας και οι τέσσερις νικήτριες θα προκριθούν επίσης στον Elite Round. Τα play-offs θα διεξαχθούν από τις 10 μέχρι τις 19 Απριλίου 2023. 

Οι 20 ομάδες που θα προκριθούν στον Elite Round, θα χωριστούν σε πέντε ομίλους  των τεσσάρων ομάδων και οι ομάδες που θα πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο τους θα προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες ομάδες στους ομίλους του Elite Round, θα αγωνιστούν σε play-offs για να προκριθούν άλλες δύο ομάδες στην τελική φάση. 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρεία σύσκεψη για τις διοργανώσεις του Futsal-ThemaSports
16/04 @ 14:26

Ευρεία σύσκεψη για τις διοργανώσεις του Futsal

Σύσκεψη με θέμα τις διοργανώσεις του Futsal αλλά και γενικότερα του αθλήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. 

Ισόπαλη με την Ανδόρα και πρόκριση ως πρώτη για την Κύπρο-ThemaSports
12/04 @ 13:28

Ισόπαλη με την Ανδόρα και πρόκριση ως πρώτη για την Κύπρο

Μετά από ένα δραματικό αγώνα που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, Κύπρος και Ανδόρα εξήλθαν ισόπαλες 2-2 σε αγώνα για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 1ου preliminary round του UEFA Futsal EURO 2026. 

Στον Main Round η Κύπρος, πρόκριση και για την Ανδόρα-ThemaSports
10/04 @ 18:23

Στον Main Round η Κύπρος, πρόκριση και για την Ανδόρα

Την πρόκριση της στον Main Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal εξασφάλισε η Εθνική μας ομάδα, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των αγώνων του 1ου ομίλου του Preliminary Round.

Τα τέρματα της Εθνικής Futsal σε βάρος της Β. Ιρλανδίας -ThemaSports
10/04 @ 14:32

Τα τέρματα της Εθνικής Futsal σε βάρος της Β. Ιρλανδίας

Δείτε στο video τα τέρματα της Εθνικής Futsal σε βάρος της Βορείου Ιρλανδίας. 

Στυλιανού: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας»-ThemaSports
10/04 @ 14:51

Στυλιανού: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας»

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας, στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς τους που αγκάλιασαν την προσπάθεια της Κύπρου» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία ο προπονητής της ομάδας μας Άθως Στυλιανού.

Άλλο ένα βήμα πρόκρισης από την Εθνική Futsal, 3-2 τη Β. Ιρλανδία-ThemaSports
10/04 @ 13:16

Άλλο ένα βήμα πρόκρισης από την Εθνική Futsal, 3-2 τη Β. Ιρλανδία

Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον πρώτο όμιλο του preliminary round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal της UEFA πέτυχε η Εθνική μας ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ