Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (Σάββατο 9/4) για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με κεντρικό σύνθημα «ποδόσφαιρο για την ειρήνη, να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία», Ολυμπιακός και Σαχτάρ Ντόνετσκ θα τεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 21:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η σέντρα του αγώνα ορίστηκε στις 20:00 το βράδυ, ενώ ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα μεταδοθεί από το One Channel.

Η τελευταία φορά, που οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετώπισαν τους Ουκρανούς, ήταν το 2007 στα πλαίσια φιλικού αγώνα με αφορμή τη μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 3-2. Για τους Πειραιώτες είχαν σκοράρει ο Μάρκο Νε, ο Τρεζόρ Λομάνα Λουα Λουα και ο Ροντρίγκο Αρτσούμπι, ενώ για τους Ουκρανούς ο Νέρι Καστίγιο και ο Μπραντάο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 20:00, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα υποδεχτεί την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ σε έναν διεθνή φιλικό αγώνα για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Πρόκειται για τον πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων της ουκρανικής ομάδας με κορυφαίoυς συλλόγους στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας τους ή με απλό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των προσφύγων.

 
sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Premier League-34η αγωνιστική: Λειψή «στροφή» με εκτός έδρας αποστολές για Άρσεναλ και Λίβερπουλ-ThemaSports
20/04 @ 12:27

Premier League-34η αγωνιστική: Λειψή «στροφή» με εκτός έδρας αποστολές για Άρσεναλ και Λίβερπουλ

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά το πρωτάθλημα της Premier League, με το ενδιαφέρον φυσικά για τη μάχη του τίτλου (και όχι μόνο) να έχει κορυφωθεί.

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!

Έπιασε εξάδα, έστω και προσωρινά η Λάτσιο! Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ επικράτησε με 1-0 της Τζένοα και ανέβηκε στην 6η θέση, έχοντας ελπίδες για την Ευρώπη.

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!-ThemaSports
19/04 @ 18:44

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!

O Γάλλος θρύλος έχει αρκετές επιλογές για να επιστρέψει στους πάγκους.

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό-ThemaSports
19/04 @ 22:21

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό

Ένα έργο τέχνης είναι ένα έργο μυστηρίου, ακραίας μαγείας.

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη -ThemaSports
19/04 @ 22:40

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη

Σαν σήμερα, το 2000, ο Φερνάντο Ρεδόνδο υποχρέωσε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να υποκλιθεί στο μεγάλο ταλέντο του όταν στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε...χαζό τον Χένινγκ Μπεργκ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ραούλ. Ήταν απλά μια ακόμα στιγμή υπόκλισης στον ποδοσφαιριστή που θα γινόταν θρύλος, αν δεν είχε γυάλινα πόδια.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το πιο διάσημο ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου! -ThemaSports
19/04 @ 23:22

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το πιο διάσημο ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

19 Απριλίου 1989: Για πολλούς αν όχι για όλους τους ποδοσφαιριστές το μισάωρο ζέσταμα πριν μία μεγάλη αναμέτρηση αποτελεί «αγγαρεία», για τον Μαραντόνα όμως ήταν τρόπος έκφρασης. Ο Ντιέγκο μας χάρισε την δημοφιλέστερη προθέρμανση που έγινε ποτέ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ