ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK 0-6 (0-4)

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τεράστια εμφάνιση για ακόμη μία φορά από την ομάδα και τους παίκτες του Πανεπιστημίου Frederick στο εντυπωσιακό πρωτάθλημα φούτσαλ αντρών μέσα στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος και παρά το γεγονός ότι παραμένει ακόμη μία αγωνιστική κατακτά και τον τίτλο αφού η διαφορά από το δεύτερο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο είναι τέτοια που καμία ανατροπή δεν μπορεί να γίνει.

Μπαίνοντας δυνατά και θέλοντας να καθαρίσει γρήγορα την υπόθεση … άγχος αλλά και για το ποιος θα ήταν ο κυρίαρχος του παιγνιδιού με τέρματα στο 13 ,15 ,20 και 24 κατάφερε να προηγηθεί με 0-4 και να ελέγξει πλήρως το παιγνίδι στην συνέχεια.

Από εκεί και πέρα και ιδιαίτερα στο Β μέρος έχοντας ποια το πάνω χέρι οι παίκτες του Πανεπιστημίου Frederick απλά απόλαυσαν τον αγώνα σημειώνοντας μάλιστα ακόμη 2 τέρμα στο 26 και στο 33 λεπτά ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο τους κατακτώντας και πανηγυρικά αλλά και μαθηματικά τον τίτλο σε ένα από τα πλέον αγαπημένα αθλήματα των φοιτητών μας.

Η φετινή ομάδα του Πανεπιστημίου Frederick ήταν κυριολεκτικά «διαστημική» αφού ήταν πλήρης σε όλες τις γραμμές της με εξαιρετικής ποιότητας παίκτες οι οποίοι σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος επέδειξαν σοβαρότητα και πάθος και δικαίως κατέκτησαν ένα τόσο σημαντικό τίτλο και είναι άξιοι συγχαρητηρίων .

Παραμένει ακόμη ένας αγώνας για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο οποίος όμως δεν μπορεί να καθορίσει κάτι άλλο στην βαθμολογία και κυρίως τον πρωταθλητή.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 10-3 (4-2)

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια τουλάχιστο μέχρι και το 30 λεπτό αφού μέχρι εκείνη την στιγμή το παιγνίδι παιζόταν . Στο σημείο αυτό ανέβασαν στροφές οι παίκτες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου και οι αντίστοιχοι του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο προηγήθηκε με 4-0 με τέρματα στο 5 στο 7 στο 9 και στο 14 λεπτά για να μειώσει το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο 16 και το 17 γράφοντας το σκορ του Α μέρους σε 4-2.

Η συνέχεα πήγε να γίνει ..ντέρμπι για λίγο αφού το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο 29 μείωσε σε 4-3 αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό οι παίκτες του Τεχνολογικού κράτησαν την διαφορά στα δύο τέρματα αφού πέτυχαν γκολ γράφοντας το 5-3.

Από εκεί και πέρα το παιγνίδι άλλαξε άρδην αφού οι παίκτες του Τεχνολογικού ανέβασαν στροφές και με ακόμη 5 τέρματα στο 33,40,42,46 και 47 ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο τους απέναντι στους αντιπάλους τους γράφοντας το τελικό 10-3 ασφαλίζοντας και την ήδη εξασφαλισμένη δεύτερη θέση.

Μεγάλη ομάδα και αυτή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου αλλά …άργησε λίγο να πάρει μπρος και στον αγώνα απέναντι στον βασικό του διεκδικητή του τίτλου το εκπληκτικό

ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ Τηλ: +357 22 449864, Φαξ:+357 22 449865 Ηλεκτρονική. Διεύθυνση: [email protected] Ιστοσελίδα: www.cusf.org.cy

Πανεπιστήμιο Frederick δεν παρουσιάστηκε σύμφωνα με τις δυνατότητες του (έχασε με 6-1) και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για κάτι καλύτερο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες Αγώνες Νίκες Ήττες Ισοπαλίες Τέρματα Βαθμοί

1. FREDERICK UNIVERSITY 7 7 0 0 43-10 21

2. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 7 5 2 0 25-16 15

3. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 8 1 3 3 26-37 6

4. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 7 1 4 2 23-33 5

5. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 7 1 5 1 19-40 4

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρεία σύσκεψη για τις διοργανώσεις του Futsal-ThemaSports
16/04 @ 14:26

Ευρεία σύσκεψη για τις διοργανώσεις του Futsal

Σύσκεψη με θέμα τις διοργανώσεις του Futsal αλλά και γενικότερα του αθλήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. 

Ισόπαλη με την Ανδόρα και πρόκριση ως πρώτη για την Κύπρο-ThemaSports
12/04 @ 13:28

Ισόπαλη με την Ανδόρα και πρόκριση ως πρώτη για την Κύπρο

Μετά από ένα δραματικό αγώνα που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, Κύπρος και Ανδόρα εξήλθαν ισόπαλες 2-2 σε αγώνα για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 1ου preliminary round του UEFA Futsal EURO 2026. 

Στον Main Round η Κύπρος, πρόκριση και για την Ανδόρα-ThemaSports
10/04 @ 18:23

Στον Main Round η Κύπρος, πρόκριση και για την Ανδόρα

Την πρόκριση της στον Main Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal εξασφάλισε η Εθνική μας ομάδα, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των αγώνων του 1ου ομίλου του Preliminary Round.

Τα τέρματα της Εθνικής Futsal σε βάρος της Β. Ιρλανδίας -ThemaSports
10/04 @ 14:32

Τα τέρματα της Εθνικής Futsal σε βάρος της Β. Ιρλανδίας

Δείτε στο video τα τέρματα της Εθνικής Futsal σε βάρος της Βορείου Ιρλανδίας. 

Στυλιανού: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας»-ThemaSports
10/04 @ 14:51

Στυλιανού: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας»

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας, στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς τους που αγκάλιασαν την προσπάθεια της Κύπρου» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία ο προπονητής της ομάδας μας Άθως Στυλιανού.

Άλλο ένα βήμα πρόκρισης από την Εθνική Futsal, 3-2 τη Β. Ιρλανδία-ThemaSports
10/04 @ 13:16

Άλλο ένα βήμα πρόκρισης από την Εθνική Futsal, 3-2 τη Β. Ιρλανδία

Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον πρώτο όμιλο του preliminary round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal της UEFA πέτυχε η Εθνική μας ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ