Γιάννης Ιωάννου

Ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (04/04, 19:00) στο "Στέλιος Κυριακίδης", για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Πάφος FC θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία να "σπάσουν το ρόδι" στα πλέι-οφ, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στην ιστορική πρώτη συμμετοχή τους στην εξάδα, για να μειώσουν τη διαφορά στους τρεις πόντους από την 5η ΑΕΚ, αλλά και για να βρεθούν στο -4 και στο -5 από τις υπόλοιπες ομάδες πλην του πρωτοπόρου Απόλλωνα, για να μπορέσουν στη συνέχεια να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση ήττας ή ακόμα και ισοπαλίας, οι πιθανότητες τους θα μειωθούν αισθητά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Πάφος δεν θα συνεχίσει να έχει κίνητρο και να διεκδικεί τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια, όμως ο μεγάλος τους στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Και για να ελπίζουν βάσιμα στην υπέρβαση, επιβάλλεται να έρθουν και οι νίκες, αφού οι ισοπαλίες, οι καλές εμφανίσεις και τα εύσημα των αντιπάλων, δεν αρκούν...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας, Ντάρκο Μίλανιτς, θα έχει ίσως για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θα έχει ευχάριστο "πονοκέφαλο" στον καταρτισμό των αγωνιστικών του πλάνων, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο και στην ΑΕΚ, αφού οι δύο σερί ήττες την απομάκρυναν 7 βαθμούς από την κορυφή και την έριξαν μάλιστα στην 5η θέση, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο που μέχρι πριν μερικές εβδομάδες θεωρούταν δεδομένο.

Η διοίκηση της ομάδας, θέλοντας να κάνει ένα... "ηλεκτροσόκ" στα αποδυτήρια, όπως είθισται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Νταβίντ Μπαντία να παίρνει την σκυτάλη από τον Νταβίντ Καταλά και προετοίμασε τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά τους νέους του ποδοσφαιριστές και περιμένει να βγάλουν αντίδραση κόντρα στην Πάφο, παίρνοντας ένα κρίσιμο τρίποντο που θα τους επαναφέρει στη 2η θέση και στο -5 από τον Απόλλωνα, δίνοντας τους άλλο αέρα και δυναμική ενόψει του επόμενου καθοριστικού αγώνα κόντρα στην ομάδα του Τσόρνιγκερ στο "ΑΕΚ Αρένα", που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τις πιθανότητες των "κιτρινοπράσινων" στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα έχει και ο νέος κόουτς της ΑΕΚ ευχάριστο "πονοκέφαλο", αφού είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση του και έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στις τελευταίες προπονήσεις πάντως, δοκίμασε διάφορά σχήματα, έκανε και κάποια "πειράματα" και όπως γίνεται αντιληπτό, αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες η ενδεκάδα που θα παρατάξει, αλλά και η τακτική που θα ακολουθήσει στο ντεμπούτο του στον κιτρινοπράσινο πάγκο...

19:00 Πάφος F.C. – AEK
Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Οθέλλος - Εθνικός-ThemaSports
19/04 @ 21:00

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Οθέλλος - Εθνικός

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα, ανάμεσα σε Οθέλλο και Εθνικό Άχνας.

Πόλος έλξης ο Τιάγκο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
19/04 @ 20:28

Πόλος έλξης ο Τιάγκο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Τιάγκο Σάντος Φερέιρα βρέθηκε στο «Αμμόχωστος - Επιστροφή», για τον αγώνα του Οθέλλου με τον Εθνικό.

Νίκες για Δόξα και Οθέλλο - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...-ThemaSports
19/04 @ 20:57

Νίκες για Δόξα και Οθέλλο - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Τόσα εισιτήρια στο Οθέλλος – Εθνικός-ThemaSports
19/04 @ 19:30

Τόσα εισιτήρια στο Οθέλλος – Εθνικός

Συνολικά διατέθηκαν 180 εισιτήρια στον αγώνα του Οθέλλου με τον Εθνικό, για την 10η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)-ThemaSports
19/04 @ 18:07

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (10η πλέι άουτ).

Λεπτά σε Κύπριους... 14 από τους 22 στο Οθέλλος - Εθνικός!-ThemaSports
19/04 @ 17:45

Λεπτά σε Κύπριους... 14 από τους 22 στο Οθέλλος - Εθνικός!

Αρκετοί Κύπριοι πήραν φανέλα βασικού στον αγώνα του Οθέλλου με τον Εθνικό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ