Για τον Απόλλωνα...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες, από την τελευταία φορά που… πανηγύρισαν νίκη στον Απόλλωνα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, όταν ο Γεωργιανός φορ Ρεβάζ Ίντζια με κεφαλιά στο φινάλε, βοήθησε την ομάδα να πάρει ένα πολυτιμότατο τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου. Από τότε οι κυανόλευκοι μετρούν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, με ΠΑΕΕΚ εκτός, Ανόρθωση εντός, Πάφο εκτός, Ανόρθωση εντός και ΑΠΟΕΛ εκτός. Λέχθηκε κατά κόρον, ότι η τελευταία συνθηκολόγηση στο ΓΣΠ, δεν τους χάλασε ιδιαίτερα, επειδή από τη μια έπαιξαν καλά, ενώ την ίδια στιγμή τους βόλεψαν τα αποτελέσματα άλλων ομάδων που τους κυνηγούν…
Στον Απόλλωνα θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα της Σαββατιάτικης αναμέτρησης μεταξύ Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ στην Λάρνακα, όμως ακόμα κι δεν υπάρξει νικητής εκεί, θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τον Άρη. Αν εξελιχθεί… ανάποδα το ματς και τους… προσεγγίσει στους 3 βαθμούς η συμπολίτισσα τους, θα έχει πλέον περισσότερες φιλοδοξίες στην πορεία, ακόμα και για διεκδίκηση του τίτλου.
Μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση, ξεκαθαρίζει ποιοι παίχτες δεν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Υπάρχει περίπτωση ο Φάνος Κατελάρης να είναι στην αποστολή, αν και πριν δυο-τρεις μέρες είχε προσβληθεί από ίωση. Ο υπεύθυνος τύπου Φανούρης Κωνσταντίνου, χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή έκανε λόγο «για έξαρση με τις ιώσεις», αφήνοντας να νοηθεί ότι ενδεχομένως να επηρεάστηκαν κι άλλοι παίχτες. Έξω θα είναι φυσικά ο Μαλεκκίδης.
Η δυτική κερκίδα θα είναι σχεδόν γεμάτη μεθαύριο το βράδυ. Όσα εισιτήρια θα έχουν στην διάθεση τους (πάνω από 4 χιλιάδες) οι οπαδοί του Απόλλωνα, αναμένεται να τα «εξαφανίσουν».
Πόλυς Χαραλάμπους
Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της αντιδρά έντονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Πάφο και πιο συγκεκριμένα την φάση όπου ζήτησε κόκκινη σε κτύπημα του Λουίζ στον Φιλιώτη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/11 @ 20:07
Προβάδισμα για τους γαλάζιους κόντρα στην ΑΕΚ.
02/11 @ 17:45
H 11άδα του Απόλλωνα
02/11 @ 13:30
Πανέτοιμος για να... μετρήσει τις δυνάμεις του μπροστά στο ένθερμο κοινό του είναι ο Απόλλωνας, αφού απόψε (19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα» θα υποδεχθεί την ευρωπαία ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να περάσει στην 5η θέση και να παραμείνει κοντά στις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.
02/11 @ 12:33
Συνέντευξη στο «Match Program» του αποψινού (19:00) ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γκαετάν Βέισμπεκ.
02/11 @ 12:19
Δηλώσεις στο «Match Program» του αποψινού (19:00) ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΑΕΚ έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.
01/11 @ 11:07
Με συγκρατημένη αισιοδοξία περιμένουν στο Κολόσσι το αυριανό (19:00) ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS