Οι εξελίξεις μετά την συνάντηση στην ΚΟΠ για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ
Η συνάντηση των ομάδων στην ΚΟΠ για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ τελείωσε και δόθηκε deadline στα σωματεία μέχρι αύριο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρόεδρος Χρήστος Πουλλαΐδης με ανακοίνωση κατέστησε σαφές ότι αφενός η Ανόρθωση είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε επιθυμεί «να βοηθήσει ή ακόμα και να επενδύσει» και αφετέρου «να μπορεί να συνταυτιστεί με τις αρχές της».
Ο ισχυρός άνδρας της Κυρίας με στόχο να "σβήσει" τυχόν ανησυχίες επισήμανε ότι «Η Ανόρθωσις για μας δεν υπήρξε και δεν θα γίνει ποτέ επένδυση, αλλά χρέος τιμή». Και κάπου εκεί τελειώνει ιστορία με τον κύριο Κάμπελ.
Στο αγωνιστικό σκέλος η Ανόρθωση συνεχίζει την προετοιμασία για τα εντός έδρας ματς με τον ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αρχής γενομένης με το ματς του Σαββάτου για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. O Τιμούρ Κετσπάγια ενισχυμένος με τους διεθνείς προετοιμάζει την ομάδα χωρίς τον Μάριο Αντωνιάδη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Μιχάλη Ιωάννου.
Μεγάλος... συμπαίκτης στην προσπάθεια των παικτών του Κετσπάγια για το ματς του Σαββάτου θα είναι ξανά ο κόσμος της ομάδας που αναμένεται ότι θα δώσει βροντερό παρών. Υπολογίζεται ότι γύρω στους 6.000 Ανορθωσιάτες θα στηρίξουν την Κυρία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η σίγουρη επένδυση για να αυξήσει η Ανόρθωση τις πιθανότητες εκπλήρωσης των στόχων της, θα είναι το έξτρα όπλο για τους κυανόλευκους που καλούνται να ανταποκριθούν σε έναν καθοριστικό μήνα, όπως ο Απρίλιος, αρχής γενομένης από το ματς πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ (Σάββατο, 2/4, 19:00).