Σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Τεν Χαγκ βρίσκεται η Λεβερκούζεν

Σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Τεν Χαγκ βρίσκεται η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τσάμπι Αλόνσο και φαίνεται να τον έχει βρει στο πρόσωπο του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Τσάμπι Αλόνσο, αποχωρεί από τις «ασπιρίνες» μετά από περίπου τρία άκρως επιτυχημένα χρόνια, στα οποία η ομάδα πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, το οποίο μάλιστα συνδυάστηκε μαζί με το Κύπελλο Γερμανίας.

Ο Ισπανός τεχνικός αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό τη Μαδρίτη και την Ρεάλ, με αποτέλεσμα η Λεβερκούζεν να βρίσκεται στην αγορά για να τον αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρώτος στόχος αποτελεί ο Έρικ Τεν Χαγκ, με τον Ολλανδό να είναι ελεύθερος μετά το, κατά πολλούς, αποτυχημένο πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η δουλειά που είχε κάνει ο Ολλανδός με τον Άγιαξ ήταν πραγματικά εξαιρετική, όμως πλέον το όνομα του έχει «λερωθεί» αρκετά, μετά το αρνητικό του πέρασμα από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και σίγουρα ψάχνει τη δική του εξιλέωση.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ: «Παράνομη οδηγία. Πως γίνεται να παίρνουν 457 και 262 ευρώ το μήνα;»

ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ: «Παράνομη οδηγία. Πως γίνεται να παίρνουν 457 και 262 ευρώ το μήνα;»

Ανάρτηση από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη, αναφορικά με το θέμα μισθοδοσίας ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών.