Η διαφορά των πόντων ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της βαθμολογίας, έχει κάνει την Premier League το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα για φέτος στις μεγάλες Λίγκες της Ευρώπης. Από κοντά η Serie A...

Ακολουθήστε μας στο Google news

 
 

Με το μεταξύ τους ραντεβού στο Etihad στο πρώτο 10ήμερο του Απρίλη να χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή ως... τελικός πρωταθλήματος, η Premier έχει τη μικρότερη διαφορά πόντων ανάμεσα στον πρωτοπόρο και τον δεύτερο της βαθμολογικής κατάταξης.

 

Από αυτή την άποψη είναι το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα, αν και από κοντά έρχεται η Serie A που δεν έχει απλά δυο διεκδικητές, αλλά τέσσερις. Εκεί, η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο είναι στους 3 βαθμούς, από τον τρίτο είναι στους 6 και από τον 4ο στους 7...

 
 

Η Bundesliga έχει την Μπάγερν Μονάχου να έχει ξεφύγει από την Ντόρτμουντ στο +6 και στο +15 από την Λεβερκούζεν, στην LaLiga η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο +9 από την Σεβίλλη και στο +12 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, ενώ, στην Ligue1, η Παρί με τους 65 βαθμούς είναι στο +12 από την 2η Μαρσέιγ και στο +13 από την Ρεν.

Premier League:

Η Πρέμιερ Λιγκ

Serie A:

H Serie A

Bundesliga:

 

Η Bundesliga

La Liga:

H LaLiga

Ligue1:

Η Ligue1

 

 

gazzetta.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Φαν Ντάικ: «Eίναι απαράδεκτο, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν τίτλο έτσι»-ThemaSports
26/04 @ 10:00

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Φαν Ντάικ: «Eίναι απαράδεκτο, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν τίτλο έτσι»

Απογοητευμένος μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» δήλωσε ο αρχηγός των «κόκκινων», Βιρτζίλ Φαν Ντάικ.

Έκανε «σεφτέ» στα πλέι-οφ η Ζεν Ζιλουάζ-ThemaSports
26/04 @ 00:17

Έκανε «σεφτέ» στα πλέι-οφ η Ζεν Ζιλουάζ

Η Σεν Ζιλουάζ κέρδισε με 3-0 την Αντβέρπ, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη διαδικασία των πλέι οφ και διατηρεί την επαφή της με την κορυφή.

Η Φέγενορντ καθυστέρησε την στέψη της Αϊντχόφεν-ThemaSports
26/04 @ 00:12

Η Φέγενορντ καθυστέρησε την στέψη της Αϊντχόφεν

Πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς η Φέγενορντ και δεν επέτρεψε την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Πίτερ Μπος.

Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι από το Μπράιτον!-ThemaSports
26/04 @ 00:04

Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι από το Μπράιτον!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 4-0 στην έδρα της Μπράιτον, έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα και ανέβηκε -με ματς λιγότερο- στο -1 από την Άρσεναλ.

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου-ThemaSports
25/04 @ 22:38

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου

Βαριά εντός έδρας ήττα με... 0-8 (!) από την PSV Αϊντχόφεν που βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, γνώρισε απόψε η Χέρενφεν, με τον Κύπριο άσο των γηπεδούχων, Λοΐζο Λοΐζου να μένει στον πάγκο.

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!-ThemaSports
25/04 @ 21:58

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!

Διεξήχθησαν τα τελευταία 18' συν τις καθυστερήσεις του Ουντινέζε-Ρόμα, με τον Κριστάντε να «χτυπά» στο 95' χαρίζοντας τη νίκη (1-2) στους «τζαλορόσι» που στρογγυλοκάθονται στην 5η θέση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ