Ο Σάντι Μίνα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο δικαστήριο μαζί με την δικηγόρο του, καταθέτοντας για την υπόθεση κατηγορίας του για σεξουαλική επίθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο εδώλιο κάθεται ο Σάντι Μίνα! Ο επιθετικός της Θέλτα είχε κατηγορηθεί, όπως και Νταβίδ Γκόλδαρ, πριν από 5 χρόνια και συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου του 2017 για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα. Πλέον, μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία διεξάγεται πίσω από κλειστές πόρτες και ο Μίνα βρίσκεται παρέα με την δικηγόρο του, Φατίμα Μαγδαλένα Ροντρίγκες.

«Το μόνο πράγμα που έχει κάνει ο Μίνα είναι πως έχει πει την αλήθεια», ανέφερε η δικηγόρος του μεταξύ άλλων για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης. Η δικαστής από την πλευρά της ανέφερε πως το θύμα υποστηρίζει πως «βρίσκεται ακόμη σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Η δίκη είναι ένα εμπορικό γεγονός για τον Τύπο, αλλά η διεξαγωγή του σε δημόσια ακρόαση θα ήταν επιζήμια για το θύμα».

«Ο πελάτης μου έχει το δικαίωμα σε μια θεμελιώδη δημόσια δίκη σε ένα δημοκρατικό δικαίωμα», ανέφερε η δικηγόρος του Μίνα από την πλευρά της.

Ο Σάντι Μίνα αντιμετωπίζει κατηγορίες για φυλάκιση οκτώ ετών για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση σε γυναίκα. Η Εισαγγελία ζητά να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα στον Μίνα για δέκα χρόνια και να επιβληθεί το μέτρο της εποπτευόμενης ελευθερίας στον ποδοσφαιριστή για άλλα δέκα χρόνια.

Την Τετάρτη πέντε πράκτορες της Πολιτοφυλακής θα καταθέσουν ως μάρτυρες, καθώς και τρεις ιδιωτικοί ντετέκτιβ και άλλα τρία άτομα ως πραγματογνώμονες. Η Πέμπτη θα είναι η τρίτη και τελευταία συνεδρίαση στην οποία θα είναι η σειρά άλλων επτά εμπειρογνωμόνων, συνεχίζοντας με τις τελικές εκθέσεις των διαφόρων μερών.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!

Έπιασε εξάδα, έστω και προσωρινά η Λάτσιο! Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ επικράτησε με 1-0 της Τζένοα και ανέβηκε στην 6η θέση, έχοντας ελπίδες για την Ευρώπη.

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!-ThemaSports
19/04 @ 18:44

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!

O Γάλλος θρύλος έχει αρκετές επιλογές για να επιστρέψει στους πάγκους.

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό-ThemaSports
19/04 @ 22:21

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό

Ένα έργο τέχνης είναι ένα έργο μυστηρίου, ακραίας μαγείας.

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη -ThemaSports
19/04 @ 22:40

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη

Σαν σήμερα, το 2000, ο Φερνάντο Ρεδόνδο υποχρέωσε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να υποκλιθεί στο μεγάλο ταλέντο του όταν στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε...χαζό τον Χένινγκ Μπεργκ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ραούλ. Ήταν απλά μια ακόμα στιγμή υπόκλισης στον ποδοσφαιριστή που θα γινόταν θρύλος, αν δεν είχε γυάλινα πόδια.

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»-ThemaSports
19/04 @ 17:58

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τον Κόουλ Πάλμερ,στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έβαλε στο στόχαστρο τον Γκνάμπρι!-ThemaSports
19/04 @ 17:15

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έβαλε στο στόχαστρο τον Γκνάμπρι!

Η Τότεναμ παλεύει με την Άστον Βίλα για την τέταρτη θέση της Premier League και την εξασφάλιση εισιτηρίου για το Champions League της επόμενης περιόδου, όμως, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ