Τι δήλωσε...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ρεσιτάλ Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου πριν τον «τελικό» πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία.
Ο έμπειρος τεχνικός που βίωσε στιγμές αγωνίας στον ημιτελικό με την Τουρκία και στο τέλος άναψε και τσιγάρο, ζήτησε από τους παίκτες του να μην ζήσει ανάλογες στιγμές και να δει την ομάδα να προκρίνεται με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος. Μάλιστα, ο 67χρονος τεχνικός επικαλέστηκε και την ηλικία του στα όσα δήλωσε.
«Δεν είμαι μάντης, ούτε ξέρω το θα συμβεί, κάποιες φορές τα πράγματα εξελίσσονται με τρόπο που δεν περιμένεις. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις και κρίνουν τα παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος πως την Τρίτη θα κερδίσουμε. Θα κερδίσουμε, εύκολα ή δύσκολα», είπε και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Ελπίζω, αν γίνεται, να το κάνουμε με λιγότερο άγχος στο τέλος, γιατί ήδη είμαι κάποιας ηλικίας και δεν έχω πλέον την καρδιά για να αντέξω τέτοιες καταστάσεις».
Όσο για το αν χαίρεται που δεν βρήκε στον τελικό αντίπαλο την Ιταλία; «Ούτε χαίρομαι, ούτε λυπάμαι. Χαίρομαι που κερδίσαμε την Τουρκία και θέλω να κάνουμε το ίδιο και την Τρίτη για να πάμε στο Κατάρ. Η Βόρεια Μακεδονία είναι καλή ομάδα και το απέδειξε νικώντας στον όμιλο τη Γερμανία και στα ημιτελικά των playoffs την Ιταλία. Δεν είναι ανάγκη να τους φοβόμαστε, αλλά θα πρέπει να παίξουμε με ένταση για να τα καταφέρουμε. Έχουμε την πίεση να πάμε στο Μουντιάλ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
Να σημειωθεί επίσης πως ο Σάντος δεν δέχθηκε κάποια ερώτηση περί των όσων γράφονται για την ΑΕΚ.
Πηγή: www.sdna.gr
Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι, έχουν παραιτηθεί από το ΔΣ του σωματείου, οι Άντης Πολυδώρου, Μάριος Αθανασίου και Αργύρης Κυθραιώτης. Δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή που έλαβαν την απόφαση τους να σηκωθούν να φύγουν και να στείλουν μήνυμα όχι μόνο στον πρόεδρο Κυριάκο Ζιβανάρη, αλλά γενικότερα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/06 @ 21:32
Με δημοσίευμα της, η Daily Record αναφέρει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, με τον πρώτο της στόχο για την κορυφή της επίθεσης, Σίριελ Ντέσερς, του Νιγηριανού φορ της Ρέιντζερς.
16/06 @ 19:18
Ο Ματίας Αλμέιδα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Σεβίλλης, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να ανακοινώνει την πρόσληψη του πρώην προπονητή της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια παρουσιάζοντάς τον ως βασιλιά στο σκάκι.
16/06 @ 19:12
Μετά την επιτυχία του Μίκαελ Ολίσε, η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να εμπιστευτεί ξανά την Κρίσταλ Πάλας και κινείται για τον Εμπερέτσι Έζε.
16/06 @ 20:00
Η νέα σεζόν για τις τρεις διοργανώσεις της UEFA, εκκινεί επίσημα αύριο (17/6) με τις κληρώσεις για τους πρώτους προκριματικούς γύρους σε Champions League (15:00), Europa League (16:00) και Conference League (17:00).
16/06 @ 16:06
O Μάικλ Ολίσε ούτε που... ίδρωσε για να απαντήσει όσον αφορά το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Όκλαντ Σίτι.
16/06 @ 16:09
Ο «King Kazu» συνεχίζει στα 58 του να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.
BEST OF THEMASPORTS