Επέλεξε ξανά τριάδα στα στόπερ ο Νίκος Κωστένογλου όμως με δύο παίκτες που αγωνίζονται κυρίως ως χαφ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ομοσπονδιακός προπονητής μας παρατάσσει την Εθνική μας στην Εσθονία με ένα σύστημα 3-4-3 και στα στόπερ είναι οι Χάμπος και Γκόγκιτς που ναι μεν παίζουν αμυντικοί άμα χρειαστεί όμως κυρίως είναι μέσοι. Τρίτος αμυντικός ο Νικόλας Παναγιώτου της Ομόνοιας.
Από εκεί και πέρα οι Νικόλας Ιωάννου και Μηνάς Αντωνίου είναι στα δύο άκρα με τους Κάστανο και Αρτυματά στον κεντρικό άξονα.
Την επιθετική τριάδα συμπληρώνουν οι Παπουλής, Πίττας και Πιέρος.

Με το... αριστερό ξεκίνησε στον πάγκο της Νίζνι Νόβγκοροντ ο πρώην προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/07 @ 10:35
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται καθημερινά ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
28/07 @ 13:15
Άρχισε την Κυριακή το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17 στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου.
28/07 @ 11:24
Η Αγγλία κέρδισε το Euro, οι παίκτριες της θα πάρουν αρκετά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με τους άνδρες.
27/07 @ 22:39
Η Μπεθ Μίντ έπαθε… Άλβαρες, με την παίκτρια να γλιστρά την ώρα της εκτέλεσης πέναλτι, πραγματοποιώντας έτσι διπλή επαφή, με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη.
27/07 @ 22:00
«It’s coming home», με την Αγγλία να φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη φορά, επικρατώντας στα πέναλτι με 3-1 της Ισπανίας στον τελικό του Euro γυναικών (1-1 κανονική διάρκεια).
25/07 @ 13:00
Με προπονητικό καμπ στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
BEST OF THEMASPORTS