Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Πανίκος Ξιούρουππας μίλησε στον Super Sport FM για το ΑΕΛ-Ομόνοια και το μεγάλο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι είπε:
«Περίμενα πολύ περισσότερα από τις δύο ομάδες. Έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ένταση και πάθος αφού και οι δύο ήθελαν να κερδίσουν το ματς, το κύπελλο είναι η μονή διέξοδος τους για την Ευρώπη. Η ΑΕΛ ελπίζει για την ανατροπή στον επαναληπτικό, η Ομόνοια βολεύτηκε με το εκτός έδρας γκολ. Σαφέστατα υπάρχει προβάδισμα διότι πέτυχε γκολ εκτός έδρας. Θα έχει έως και 15 χιλιάδες κόσμο η Ομόνοια στο ΓΣΠ θα δώσει όλα για τη πρόκριση. Αν παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη μπορεί να τα καταφέρει διότι διαθέτει τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι, όμως, εύκολος αντίπαλος η ΑΕΛ».
Για τον Νιλ Λένον: «Δεν είναι ότι εύκολο για τον προπονητή είναι μόλις λίγες μέρες στην Ομόνοια. Μέχρι τον επαναληπτικό υπάρχει χρόνος να μάθει περισσότερα. Σίγουρα θα δούμε κάποια πράγματα διαφορετικά από την φιλοσοφία του Μπεργκ. Θα πάμε σε ένα Αγγλικό, Σκοτσέζικο, Ιρλανδικό στιλ στην Ομόνοια. Είναι στα υπέρ ότι εμπιστεύεται τους νεαρούς, το μεγαλύτερο που έχει να κερδίσει η Ομόνοια, το κάνει και η Ανόρθωση με τον Τιμούρ».
Για τον νεαρό Χαραλάμπους: «Θα εξελιχθεί σε ηγετική μορφή ο Χαραλάμπους, είναι από την Αραδίππου και αδελφότεχνος του παλαίμαχου άσου, Λευτέρη Κοντολεύτερου».
Για το ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: «Αν ο Απόλλωνας είναι μάγκας, θα πάει να νίκησει το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Θα πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα. Αν τα καταφέρει θα κάνει την διαφορά και πλέον θα παίζει ως πρωταθλητής μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να δείξουν μαγκιά όλοι παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος, για να κερδίσουν το ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι ότι με προβληματίζει η ομάδα έκανε καλά ματς ο Απόλλωνας. Πρέπει να κερδισει το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Το ΑΠΟΕΛ έχει αδυναμίες, είναι ευάλωτο και ο Απόλλωνας μπορεί να νικήσει».
Η Ομόνοια πάει στην Αρένα με στόχο το τρίποντο και μόνο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
19/04 @ 20:59
Η Πάφος είναι στην πρώτη θέση και κάνει Πάσχα στην κορυφή. Τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές...
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
BEST OF THEMASPORTS