Πόλυς ΧαραλάμπουςΟ Κίνγκσλει Σαρφό, ασθενεί τις τελευταίες μέρες, μια-δυο μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα θα επανέλθει στις προπονήσεις.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή, εναπόκειται στον Σωφρόνη Αυγουστή, αν θα τον έχει στην ενδεκάδα. Με δεδομένο ότι θα μείνει για μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων.
Είναι πάντως παίχτης-βαρόμετρο, που ενδεχομένως να τον… ρίξει από την αρχή ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων.
Κάτω από τα δοκάρια, είναι δεδομένο ότι θα διατηρηθεί ο Νεόφυτος Μιχαήλ, αφού ο Σκουφέτ ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό. Ο Κύπριος διεθνής κίπερ, ήταν στους πολυτιμότερους παίχτες, για να αλώσει την έδρα της ΑΕΚ η ομάδα της Λευκωσίας.
Όσον αφορά την εικόνα των τριών κερκίδων του ΓΣΠ την Κυριακή το απόγευμα, θεωρείται δεδομένο ότι θα καταγραφεί ρεκόρ προσέλευσης στην τρέχουσα σεζόν.
Λίγη σημασία έχει για μας, αν ο Ιβάν Λιούμπιτς, ο παίχτης που κλείνει τελικά στον Απόλλωνα (για την θέση που είχαν «χτυπήσει» και τον Τζούλιους Ζόκε), ήταν η πρώτη, δεύτερη ή έκτη επιλογή…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/06 @ 21:01
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.
10/06 @ 15:23
Ισχυρή υποψηφιότητα για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ... θέτει ο Πάμπλο Γκαρσία!
11/06 @ 08:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Κρίστης Θεοφίλου. Ο Κρίστης ήταν μια ανάσα από το να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ ωστόσο δεν έγινε.
10/06 @ 21:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Κρίστης Θεοφίλου. Ο Κρίστης αναφέρθηκε στα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ και πως τώρα είναι η ευκαιρία για να βγουν Κύπριοι ποδοσφαιριστές.
10/06 @ 11:22
Στο ψάξιμο για προπονητή θα βγει ο ΑΠΟΕΛ, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Σάμιος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα σέζον (2025-2026).
08/06 @ 13:34
Όλα δείχνουν ότι μετά από μια τριετία που παραχωρήθηκε δανεικός σε... τέσσερις ομάδες, ο Νικόλας Κούτσακος θα πάρει τη νέα σεζόν (2025-2026) την ευκαιρία που περίμενε υπομονετικά εδώ και πολύ καιρό για να αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS