Ανόρθωση: Άλλες 3 υποθέσεις στο CAS - Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ οι Γκερέρο και Περέα!
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Πραστίτης έκανε τον οικονομικό απολογισμό του τελευταίου χρόνου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι γαλαζοκίτρινοι που μείωσαν την απόσταση από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στους 5 βαθμούς και θα υποδεχθούν τους γαλάζιους της Λεμεσού στην επόμενη αγωνιστική, έχουν να… ξορκίσουν κι άλλες «κατάρες».
Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θέλει στο τέλος να γίνει η πρώτη ομάδα που κάνει τέτοια μεγάλη ανατροπή στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της πρωτεύουσας στοχεύει σε «κολλητή» νίκη σε ντέρμπι και παρά τις απουσίες στις οποίες προστέθηκε ο Μάγκλιτσα, να πάρει την σημαντικότερη νίκη στην σεζόν για να…υπάρξει σημαντικότερη.
Το δέλεαρ μιας νίκης που θα φέρει την ομάδα μόλις 2 βαθμούς από την πρώτη θέση γεμίζει αυτοπεποίθηση την κοινωνία του ΑΠΟΕΛ. Την Κυριακή όπως όλα δείχνουν θα γίνει ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την Ανόρθωση και την ΑΕΚ στο ΓΣΠ νίκησε την ΑΕΚ στην Λάρνακα και κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες που δεν είχε καλή προϊστορία, ενώ ο ΑΠΟΕΛ νίκησε τους Λαρνακείς εκτός έδρας μετά τις 22 Απριλίου 2018.