ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ: Η πρώτη κλήση του Μάντζιου!
Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Απόστολος Μάντζιος, προχώρησε στην πρώτη του κλήση ποδοσφαιριστών, ενόψει των πρώτων αγώνων της ομάδας μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όμως, ο εξελίξιμος προπονητής, δεν ήταν αυτό το μήνυμα που ήθελε να στείλει…
Βασικά έριξε το μπαλάκι στα στελέχη της διοίκησης, ότι θα πρέπει προσεχώς να κάτσουν να συζητήσουν πως θα πορευτεί η ομάδα στους τελευταίους δυο μήνες της χρονιάς, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι πιθανότητες για παραμονή είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Όπως επίσης κι αν θα αρχίσει ο σχεδιασμός ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Μάκης Σεργίδης έχει δεθεί με την ομάδα, αφού είναι προπονητής για 5,5 περίπου χρόνια.
Δεν θα πει "όχι" να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της και τη νέα χρονιά, στο σενάριο που οριστικά είναι στην Β’ κατηγορία.
Όμως, αν και ο ίδιος μπορεί να μην βγει σήμερα να το πει δημόσια, αν του φωνάξει άλλη ομάδα που είναι στα «σαλόνια» την επόμενη σεζόν, λογικό θα είναι, να μην τους πει «ευχαριστώ δεν θα πάρω, προτιμώ να μείνω στην ΠΑΕΕΚ».
Είναι λογικό να λειτουργήσει έτσι ο νεαρός τεχνικός, αφού με τα δείγματα γραφής της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, έχει ανεβάσει το όνομα του στον… προπονητικό «χάρτη» του νησιού.
Πόλυς Χαραλάμπους