Πόλυς Χαραλάμπους

Στα σενάρια που γινόντουσαν τις τελευταίες εβδομάδες, λίγοι έβαζαν την ΑΕΚ στις ομάδες που θα απειλούσαν τον Απόλλωνα. Και στις τάξεις της Λεμεσιανής ομάδας, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Καταλά, έλεγαν ότι «φοβούνται» παραπάνω τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επίσης, από τους παλαίμαχους κι άλλους ειδήμονες που φιλοξενούνταν σε εκπομπές, ήταν πολύ μεμονωμένοι αυτοί που έλεγαν «μην βγάζετε εντελώς στην απ’ έξω για τον τίτλο την ΑΕΚ».

Για να λέμε την αλήθεια, η ίδια η ομάδα της Σκάλας, με τις εμφανίσεις της… έδωσε το δικαίωμα να λεν πολλοί το τελευταίο δίμηνο, «μακάρι να σώσει το ευρωπαικό εισιτήριο».

Εν πάση περίπτωση, η ΑΕΚ δεν μπορεί να λάβει την ετικέτα του «γκράντε» φαβορί, απλώς και μόνο επειδή πέτυχε ξανά το «διπλό» (το έκανε και στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου) μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Θα πρέπει να έχει σταθερότητα και συνέπεια, επειδή για τις δυο ομάδες που την ακολουθούν (ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση), πολλοί έσπευσαν να εκτιμήσουν ότι θα πάνε «τρένο» από δω και πέρα, άλλα έπεσαν έξω…

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός, είναι ότι… ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή ο «μίστερ κίλλερ» της ομάδας, ο Ιβάν ο τρομερός, όπως τον λεν χαϊδευτικά αρκετοί στην Λάρνακα.

Ότι διαθέτει κι άλλους παίχτες προσωπικότητες, το είχαμε επισημάνει στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος. Το πρόβλημα ήταν πως «κρύφτηκαν» κι αυτοί, κατά το διάστημα που η ομάδα δεν «τραβούσε», κάνοντας συνεχόμενες γκέλες.

Όπως για παράδειγμα ο 39χρονος Ακοράν Ρέγιες. Τον έριξε στο δεύτερο ημίχρονο, ο πρώην συμπαίχτης του Νταβίτ Καταλά, ξέροντας ότι είναι «προχωρημένης» ηλικίας, δεν περιμένει ότι θα του κάνει την δουλειά που τον θέλει για 90 λεπτά. Είχε συμμετοχή στο τρίτο γκολ, ο Ισπανός «γερόλυκος», όπως και σε άλλες φάσεις που απείλησαν σοβαρά την εστία του Λόρια.

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο-ThemaSports
03/05 @ 09:41

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο

Το σοκ του ματς με την Ανόρθωση ανήκει στην ιστορία και στην ΑΕΚ άνοιξε ήδη η τελευταία σελίδα του βιβλίο της σεζόν 2023/24.

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:50

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)

Στιγμές από το παρελθόν θυμάται η ΑΕΚ με διπλό από το ΓΣΠ επι εποχής Μπεν Σιμόν

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ  -ThemaSports
30/04 @ 22:45

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να πάρει μέρος της Βόρειας κερκίδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ