Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη, μιλώντας στην Cablenet είπε τα εξής: 

«Ουσιαστικά είναι ένα νέο πρωτάθλημα που διεξάγεται όμως με βάση τι έκανες την προηγουμένη περίοδο. Ξεκινάμε από τη 2ρη θέση γιατί δεν κάναμε όσα θα έπρεπε στην κανονικά περίοδο. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε στην αρχή της σεζόν. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, οφείλουμε να τους συγχαρούμε για αυτό. Την ίδια ώρα, ο Άρης απέδειξε ότι βάζει δύσκολα σε όλες τις ομάδες, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε όμως να πάμε αρκετά μακριά. Δεν θα σταματήσουμε να πιστεύουμε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε περάσει αρκετά φέτος. Ο Νταουσβίλι θα κάνει επέμβαση και δεν θα υπολογίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Εφραίμ είναι δύσκολο να προβλέψεις, θα προσπαθήσει να μπει την ερχόμενη εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Ο Ντανίλο κρίθηκε πως δεν ήταν 100% έτοιμος για να βρεθεί στην αποστολή, ευελπιστώ ότι θα είναι στην επόμενη αγωνιστική».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αήττητο για σχεδόν 9 χρόνια-ThemaSports
30/04 @ 20:12

Αήττητο για σχεδόν 9 χρόνια

Από τον Δεκέμβριο του 2015 έχει να χάσει από την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...-ThemaSports
30/04 @ 13:19

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στις 11 Μαΐου.

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»-ThemaSports
29/04 @ 19:22

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»

Εξάντλησαν τα εισιτήρια τριών κερκίδων του ΓΣΠ οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για το ματς με την ΑΕΚ.

SOLD OUT και το κάτω διάζωμα της Δυτικής-ThemaSports
29/04 @ 17:45

SOLD OUT και το κάτω διάζωμα της Δυτικής

Με ανακοίνωση του, ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε ότι μετά το sold out στη Νότια έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια και στο κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας. Παράλληλα απομένουν ελάχιστα εισιτήρια για το πάνω διάζωμα Δυτικής και την Ανατολική κερκίδα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ