Εθνική Ανδρών: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αυστρίας - Τα νέα από την προπόνηση
Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για το βραδινό παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Ο στόχος που έχουμε βάλει εδώ και 2-3 χρόνια είναι αρκετά κοντά μας. Έχουμε απέναντι ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, γνωρίζουμε ποιος είναι ο Άρης. Παρά τη δυσκολία του παιχνιδιού δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέραν της νίκη. Είμαστε έτοιμοι και ευελπιστούμε για το καλύτερο. Είναι η μοίρα μας στα χέρια μας. Είναι ένα όνειρο που θέλουμε να δούμε και εμείς και ο κόσμος μας».
Για την προσέλευση του κόσμου: «Περιμένουμε χιλιάδες στο Στέλιος Κυριακίδης. Ήδη έχουν φύγει 3 και κάτι χιλιάδες εισιτήρια μέχρι χθες. Θα δούμε στιγμές που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε. Όσο περισσότεροι φίλοι έρθουν στο γήπεδο, θα πάει και ένα σεβαστό ποσό στο μικρό Λούκα που βρίσκεται στο εξωτερικό. Από τις 16:00 θα υπάρχουν ανοιχτά εκδοτήρια στο γήπεδο. Ελπίζουμε να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια. Υπάρχουν επιχειρήσεις που θα κλείσουν πιο νωρίς για να έρθουν οι υπαλλήλοι τους στο γήπεδο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε διάφορα σωματεία και ενώσεις που δήλωσαν τη στήριξη τους».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα είναι εκτός οι Βαλακάρι και Μπάιριτς».