Εθνική Ανδρών: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αυστρίας - Τα νέα από την προπόνηση
Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο… παρά ένα και μάλιστα σχεδόν κυριολεκτικά κατάφερε να κάνει δικό της τον Γιοάν Γουϊσά από την Μπρέντφορντ η Νιούκαστλ.
Με τις «καρακάξες» να αποκτούν τον Κονγκολέζο σέντερ φορ έναντι 58 εκατομμυρίων ευρώ από τις «μέλισσες» στην τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Ωστόσο, λίγο έλειψε η μεταγραφή του Γοϋισά να μην γίνει… ποτέ! Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, για… 30 δευτερόλεπτα, λόγω μιας παράξενης κατάστασης που δημιουργήθηκε και την οποία αποκάλυψε το «Sky Sports»…
Συγκεκριμένα, ο 29χρονος σέντερ φορ δεν είχε προλάβει να υπογράψει ένα από τα απαιτούμενα έγγραφα, με αποτέλεσμα ένας από τους εκπροσώπους του να μεταβεί εσπευσμένα στο προπονητικό κέντρο της Νιούκαστλ για να τον βρει και να κλείσει αυτή την εκκρεμότητα.
Τελικά, η μεταγραφή του Γουϊσά επικυρώθηκε στις 20:59 ώρα Αγγλίας, σχεδόν μισό λεπτό πριν ολοκληρωθεί το σχετικό «παράθυρο»!
🚨 Yoane Wissa's Deadline Day move to Newcastle was completed with under 30 seconds remaining. He had failed to sign one of the forms, so one of his representatives had to sprint through Newcastle's training ground to find him. 😂🤯
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) September 3, 2025
🗞️ @SkySportsNews pic.twitter.com/vaNQdB0iJN
sport-fm.gr