Ο Έρικ Μποτεάκ φρόντισε μέσω του μάνατζερ του, να στείλει μήνυμα ότι του… καλάρεσε η Κύπρος και δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει να βγάζει το ψωμί του στις περιοχές μας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός, γίνεται 35 χρόνων το προσεχές Καλοκαίρι, είναι θέμα αυτών που θα «χτίσουν» την ομάδα της νέας σεζόν, αν θα παραμείνει στο «Ηλίας Πούλλος».

Η αλήθεια είναι πως ούτε ο Μπεργκ είναι σίγουρος για του χρόνου, αφού η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του «ιδιοκτήτη» της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου.

Π.Χ. 

H δήλωση του μάνατζερ του Γάλλου άσου για το μέλλον του

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΜΕΔΟ/ΤΕΛΙΚΟΣ-ThemaSports
15/05 @ 15:29

ΣΕΜΕΔΟ/ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο Γουίλι Σεμέδο αντιμετώπισε μικρό πρόβλημα στη σημερινή προπόνηση.

Kαμένη γη…-ThemaSports
15/05 @ 08:11

Kαμένη γη…

Υπάρχει (δικαιολογημένα) θαυμασμός για τη επιτυχία της πρωτοβουλίας των «Μαχητών» για το «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τον στόχο τους ενός εκατομμυρίου ευρώ να καλύπτεται πριν μερικά 24ωρα...

ΓΟΥΪΛΕΡ:  «Ήμασταν πραγματική οικογένεια - Η κλεψύδρα επιτέλους γύρισε»-ThemaSports
14/05 @ 17:03

ΓΟΥΪΛΕΡ: «Ήμασταν πραγματική οικογένεια - Η κλεψύδρα επιτέλους γύρισε»

Ο Χρήστος Γουΐλερ με ποστάρισμα στα social media αναφέρεται στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Είχε τετ-α-τετ με Φοίβο; -ThemaSports
14/05 @ 09:07

Είχε τετ-α-τετ με Φοίβο;

Έχει «κοιμηθεί» η υπόθεση που άνοιξε η ηγεσία της Απόλλων Ladies, για το μέλλον του Φοίβου Βάκη στην Ομοσπονδία. Δεν προκύπτουν πληροφορίες, ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα του Αντρέα Μαραγκού, από άλλα «κομμάτια» του Απόλλωνα για «αποκαθήλωση» του ΓΓ της ΚΟΠ.

Περήφανος μπαμπάς! -ThemaSports
14/05 @ 08:47

Περήφανος μπαμπάς!

Πήρε πολλά ατομικά βραβεία και ομαδικούς τίτλους, ο Πάμπος Πίττας, την εποχή που έπαιζε μπάλα! Χθες χρειάστηκε να πάει στην Λευκωσία, για να παραλάβει βραβείο για τον «κανακάρη» του τον Γιάννη, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι ζει και εργάζεται στην… ξενιτιά.

Διπλή έκπληξη… -ThemaSports
14/05 @ 08:31

Διπλή έκπληξη…

Ο Σα Πίντο δεν είναι πια εδώ… Αν και πήρε το πρωτάθλημα, οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ αποφάσισαν να μην του δώσουν νέο συμβόλαιο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ