Περήφανος μπαμπάς!

Περήφανος μπαμπάς!

Πήρε πολλά ατομικά βραβεία και ομαδικούς τίτλους, ο Πάμπος Πίττας, την εποχή που έπαιζε μπάλα! Χθες χρειάστηκε να πάει στην Λευκωσία, για να παραλάβει βραβείο για τον «κανακάρη» του τον Γιάννη, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι ζει και εργάζεται στην… ξενιτιά.

Είναι περήφανος για το παιδί του φυσικά ο πρώην διεθνής άσος, επειδή τον είδε να κάνει τρομερή εκτόξευση στην καριέρα του τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Ο Γιάννης Πίττας, βραβεύτηκε στην ψεσινή ετήσια γιορτή της ΚΟΠ, ως ο παίχτης με την μεγαλύτερη συνεισφορά στην εθνική ομάδα.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ σερί νικών του σε τελικούς!

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ σερί νικών του σε τελικούς!

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και το απίθανο στατιστικό του στους τελικούς, όπου μετράει μόνο νίκες και κατακτήσεις τροπαίων!

BEST OF THEMASPORTS