Η μάχη του τίτλου στην Ιταλία μαίνεται, όμως οι παίκτες της Μίλαν κινούνται για να μάθουν τι πριμ θα λάβουν αν τον κατακτήσουν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κούρσα για τρεις είναι με τα υπάρχοντα δεδομένα η μάχη του τίτλου στη Serie A, με Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι να βρίσκονται σε απόσταση δύο μόλις βαθμών, 12 αγωνιστικές πριν το τέλος - και με τους «νερατζούρι» να έχουν ένα ματς λιγότερο.
Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί πάντως, στις τάξεις των «ροσονέρι» υπάρχει επιθυμία να συζητηθεί με τη διοίκηση το ύψος του πριμ που θα λάβουν οι παίκτες αν έρθει το πολυπόθητο σκουντέτο!
Προσφάτως, ο Νταβίντε Καλάμπρια είχε σχολιάσει πως «στη συνάντηση με τον Ιβάν Γαζίδη θα είμαστε οι γνωστοί. Εγώ, ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Ρομανιόλι».
Η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως πιθανότατα θα υπάρξει meeting μετά το μεγάλο ντέρμπι με τη Νάπολι, στις 6 Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται ότι οι Μιλανέζοι έχουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα από το 2011.
sport-fm.gr
Μπορεί στα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα της Ομόνοιας στη σεζόν 2023-2024 να μη... γέμιζε το μάτι και να δέχθηκε έως και ισοπεδωτική κριτική, όμως σταδιακά ανέβαζε την απόδοση του, με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να διαψεύσει τους πάντες και να γίνει εν τέλει, βασικός και αναντικατάστατος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/06 @ 11:38
Ο Νεϊμάρ, όπως επιβεβαίωσε και η Σάντος, έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.
08/06 @ 10:58
Η Πεσκάρα επιβίωσε στα πέναλτι απέναντι στην Τερνάνα χάρη στον Αλεσάντρο Πλιτσάρι, ο οποίος παρότι τραυματίας κατάφερε να είναι ο «ήρωας» για την ομάδα του που επέστρεψε στη Serie B.
08/06 @ 09:58
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο διέψευσε τις φήμες για την επιστροφή του στην Τότεναμ σύμφωνα με δηλώσεις του.
08/06 @ 09:45
Σύμφωνα με σημερινό (08/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θέλει να... εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν του με την Στεάουα με την οποία κατέκτησε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα.
07/06 @ 23:25
Έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 24χρονου αριστερού μπακ, Ραγιάν Αΐτ-Νουρί από τη Γουλβς, είναι η Μάντσεστερ Σίτι!
07/06 @ 22:15
Η Αγγλία έπαιξε σε χαμηλό τέμπο, πέρασε με το… επαγγελματικό 1-0 από την έδρα της Ανδόρας και έκανε το 3/3 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
BEST OF THEMASPORTS