Για την νίκη επί του Ολυμπιακού: «Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να κερδίσουμε για να είμαστε στην εξάδα. Δουλέψαμε όλοι μαζί για να την νίκη».
«Αυτό που μας στέρησε μια θέση πιο ψηλά είναι οι βαθμοί που χάσαμε στην αρχή της σεζόν. Δουλεύουμε για να φτάσουσε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι να είμαστε πρωταθλητές. Το πιστεύω. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να φτάσεις εκεί που θέλεις και αυτό κάνουμε»
«Είμαι χαρούμενος επειδή αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα στην Κύπρο, ένας από τους στόχους μου είναι να παίζω στην Ανόρθωση για ακόμα πολλά χρόνια.Όταν παλεύεις σκληρά για κάτι που θέλεις αυτό βγαίνει στο γήπεδο».
Για την συνεργσία με τον Ουάρντα: «Έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».
Για το ότι χάρισε το βραβείο Ιανουαρίου σε φιλανθρωπικό ίδρυμα: «Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε άτομα που το χρειάζονται. Όλοι θα πρέπει να βοηθάμε με οποιονδήποτε τρόπο και αν το κάναμε όλη θα ήταν καλύτερος ο κόσμος».
Για τη σχέση με τον κόσμο της Ανόρθωσης: «Μου στέλνουν πολύ ωραία πράγματα στα social media και μου δίνουν δύναμη».
Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών Απόστολος Μάντζιος έχει επιλέξει 26 ποδοσφαιριστές στην κλήση για τους αγώνες με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία στις 6 και 10 Ιουνίου, εκτός έδρας.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, ζητάει για μία ακόμη φορά την στήριξη του κόσμου της με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, τονίζοντας πως τα επόμενα 24ώρα θα είναι κρίσιμα για το μέλλον του Συλλόγου.