ΟΜΟΝΟΙΑ: Τα ΣΕΝΑΡΙΑ για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα - Ο σίγουρος Γιόβετιτς και οι άλλοι δύο
Λήγει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα η διορία για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των ομάδων μας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τέλος στο σερί ισοπαλιών έβαλε η Σεβίλλη την Παρασκευή (11/2), η οποία επιβλήθηκε με 2-0 κόντρα στην Έλτσε για την 24η αγωνιστική της La Liga. Οι Ανδαλουσιανοί χάρη στα γκολ των Γκόμες και Μιρ μέσα σε πέντε λεπτά "σφράγισε" τη νίκη της και μείωσε στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, με τον Πάπου Γκόμες να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 70ο λεπτό του αγώνα, όταν μπήκε στην περιοχή, απέφυγε ωραία τους παίκτες της Έλτσε και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μπαντία, ο οποίος αιφνιδιάστηκε.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Μιρ διεύρυνε το προβάδισμα της Σεβίλλης. Ο Μαρσιάλ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Μιρ να κερδίζει την εναέρια μονομαχία και να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της Έλτσε, γράφοντας το 2-0, το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
sport24.gr