«Συγχαρητήρια στους παίκτες, διότι αυτοί τα αξίζουν. Παρά τα πολλά προβλήματα καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, Μολονότι δεχτήκαμε πρώτοι γκολ, δεν θα έλεγα ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Αντιδράσαμε, κάναμε κάποιες αλλαγές στο β' μέρος, μολονότι δεν είχαν προπονήσεις στα πόδια τους, έδειξαν ότι θέλαμε τη νίκη. Ο Άρης δεν είναι τυχαία σε αυτή τη βαθμολογική θέση, όλη τη χρονιά έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει κερδίσει μεγάλες ομάδες. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια στην α’ φάση και μετά θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε.
Όταν τραυματίζονται κάποιοι βασικοί παίκτες από την αρχή, δεν είναι εύκολο πράγμα. Είχαμε και ένα παράξενο με αυτόν το νόμο να μην δικαιούνται να συμμετάσχουν οι νεοφερμένοι σ' έναν αναβληθέντα αγώνα που διεξάγεται στο τέλος του β' γύρου. Αν έχεις και τραυματίες και τιμωρημένους ξαφνικά σου λείπει η μισή ομάδα, αλλά και πάλι τα καταφέραμε.
Έχουμε 25 παίκτες στην ομάδα, όσοι δεν παίζουν νιώθουν αδικημένοι. Το σημαντικό είναι όταν έχεις την ευκαιρία να μπεις και να δείξεις ότι αξίζεις, ο Χρυσοστόμου έδειξε απόψε ότι έπρεπε να παίξει. Δεν είναι εύκολη η δουλειά μας, αλλά ο Αντρέας κάθε φορά που μπαίνει δείχνει ότι είναι έτοιμος. Όποιος μπορεί να προσφέρει, θα παίζει.
Ο Αραγιούρι μάλλον έχει πιο σοβαρό πρόβλημα από τον Ιωάννου, για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν νομίζω να προλάβουν.
Δεν θέλω να ξεκινήσω να σκέφτομαι τόσο μακριά, όπως για τον τίτλο, να περάσουμε πρώτα τις ομάδες που έχουμε μπροστά μας, Αν ήμασταν δεύτεροι, θα έλεγα κάτι, τώρα είμαστε πέμπτοι, να περάσουμε τις τρεις που έχουμε μπροστά μας και να δούμε τι θα γίνει»