Τα «σφυριά» κέρδισαν με 1-0 τη Γουότφορντ και παρέμειναν στο κόλπο της τετράδας ενώ η Γουότφορντ είναι προτελευταία
Ακολουθήστε μας στο Google news
PREMIER LEAGUE-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: 1-0
Γήπεδο: London Stadium
Άλμα για το σεντόνι έκανε η Γουέστ Χαμ, που κέρδισε με 1-0 τη Γουότφορντ και την έσπρωξε προς την Τσάμπιονσιπ.
Στο 17ο λεπτό ο Κούτσκα αστόχησε από καλή θέση ενώ στο 28’ μετά από κόρνερ του Κρέσγουελ, ο Σούτσεκ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Στο 36ο λεπτό Ο Μπόουεν σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπενραχμά σούταρε αλλά ο Φόστερ είπε όχι. Ο Μπενραχμά πήρε το ριμπάουντ κι έκανε νέο σουτ αλλά ο Φεμένια έσωσε στη γραμμή και στο 53’ το νέο σουτ του Μπενραχμά, έξυσε το δοκάρι της Γουότφορντ.
Τελικά στο 68ο λεπτό ο Μπόουεν με συρτό σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 1-0 για τα «σφυριά».
Στο 75ο λεπτό ο Φαμπιάνσκι είπε όχι σε σουτ του Κλέβερλι, ενώ στο 84’ ο Μπόουεν είχε και δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Πέδρο έφυγε μόλις έξω.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Ντόουσον, Τσουφάλ, Ζουμά, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Αντόνιο, Μπόουεν, Μπενραχμά (60’ Λαντσίνι)
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Φεμένια (77’ Ενγκάκια), Κάθκαρτ, Καμαρά, Σαμίρ, Σισοκό, Κούτσκα, Κλέβερλι (77’ Πέδρο), Καγιεμπέ (77’ Λουζά), Κινγκ, Ντένις
Πηγή: www.aek365.org
Λήγει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα η διορία για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των ομάδων μας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/02 @ 19:01
Στη Β' Κατηγορία της Βραζιλίας συνεχίζει την καριέρα του ο Λέο Νατέλ που αποχώρησε πρόσφατα από την Πάφο.
05/02 @ 23:39
Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία στην Σπαρτάκ Μόσχας όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει.
05/02 @ 20:39
Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα συνεχίσουν αμφότεροι να αγωνίζονται με την φανέλα της Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν.
05/02 @ 23:00
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται 40 ετών και στο Ριάντ, οι Σαουδάραβες βρήκαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να του ευχηθούν χρόνια πολλά, με μία τεράστια και εντυπωσιακή γυάλινη σφαίρα σε κεντρικό σημείο του Ριάντ!
05/02 @ 23:24
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ανέβασε στην πρώτη ομάδα τον 17χρονο Τσίντο Όμπι Μάρτιν, ο οποίος θεωρείται τεράστιο ταλέντο.
05/02 @ 15:27
Την ταραχώδη κατάσταση που προκλήθηκε από τον Κβαρατσχέλια για τη μεταγραφή του μέχρι να φύγει για την Παρί, κάνοντας λόγο ακόμα και για εκβιασμό, αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Νάπολι
BEST OF THEMASPORTS