Ο σοβαρός τραυματισμός του Ζόρντι Γκόμεθ ήταν μια «ψυχρολουσία» για όλους στο «Ηλίας Πούλλος» και ο Χένινγκ Μπεργκ αλλάζει πλάνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ισπανός πλέον δεν θα είναι ο εγκέφαλος του δημιουργικού κομματιού των πρασίνων και το βάρος πέφτει σε Μιξ και Μπασιρού. Ο νευραλγικός χώρος της μεσαίας γραμμής θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική εικόνα της Ομόνοιας στα τρία μέγιστης σημασίας ματς μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.
Χαραλάμπους, Ασημένος, Παναγιώτου και Σέχου είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής με περισσότερο προσανατολισμό στην αναχαίτιση των αντιπάλων και η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας καλείται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.
Λύσεις υπάρχουν και το ζητούμενο είναι να βγει στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς έναν ποδοσφαιριστή που είχε προσφέρει σε μεγάλο βαθμό ηρεμία και σιγουριά στο παιχνίδι της Ομόνοιας.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/08 @ 17:14
Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στο LaGazzetta.ge μετά το τέλος του αγώνα της Ομόνοιας με την Τορπέντο στο Κουταΐσι.
01/08 @ 12:14
Δείτε το κείμενο που ετοίμασε το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, για το προφίλ της Αράζ Ναξιβάν.
01/08 @ 10:08
Μπορεί το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Τορπέντο Κουτάισι να δημιουργούσε κάποιες... ανησυχίες για ενδεχόμενο κάζο στη χθεσινή ρεβάνς στη Γεωργία, επειδή στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πάρα πολλά κατά καιρούς, όμως στην Ομόνοια δεν ήταν διατεθειμένοι να γράψουν αρνητική ιστορία.
31/07 @ 22:08
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μετά την νίκη με 4-0 απέναντι στην Τορπέντο
31/07 @ 22:03
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Εβάντρο μετά την νίκη με 0-4 της Ομόνοιας απέναντι στην Τορπέντο.
31/07 @ 19:51
Στη Σενγκέλια Αρένα ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.
BEST OF THEMASPORTS