Στοιχίζει η «απενεργοποίηση» του Αργεντινού επιθετικού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χωρίς τον τραυματία Φεντερίκο Ράσιτς αγωνίστηκε στις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Καρμιώτισσα.
Ο Ράσιτς είχε αγωνιστεί στις 15 Ιανουαρίου κόντρα στον Αχυρώνα σημειώνοντας 2 γκολ στην νίκη με 3-0, ενώ ένας τραυματισμός τον άφησε στα... πιτς για τα ματς με ΑΛΣ Ομόνοια (1-1) και Αναγέννηση(0-0).
Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών έπεσε στην 5η θέση με 34 βαθμούς και η απουσία του Ράσιτς έπαιξε το ρόλο της. Το ζητούμενο για την Καρμιώτισσα είναι να βρει τον τρόπο στη συνέχεια να ανέβει βαθμολογικά και να είναι στις θέσεις που οδηγούν στην α' κατηγορία.
Η συνέλευση των μελών ενέκρινε τη εμπλοκή του ιδιοκτήτη της εταιρίας ΙC Markets Aντριου Μπουντζίσκι στην εταιρία διαχείρισης της ΑΕΛ, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 16:38
Λύσεις για σωματεία ζητούν βουλευτές – Επί τάπητος το θέμα στην Επιτροπή Παιδείας
01/07 @ 21:00
Το ΘΟΙ Πύργου Λεμεσού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μόδεστο Ευρυπίδου.
01/07 @ 20:39
Το Διοικητικό Συμβούλιο ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Φίλιππο Κωνσταντίνου.
01/07 @ 20:15
Η Ετήσια Γενική κα Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου μας ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λήψη σημαντικών αποφάσεων για την συνέχεια του ΑΣΙΛ.
01/07 @ 18:48
Η ανακοίνωση της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου.
01/07 @ 11:05
Την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Νύσση ανακοίνωσε ο Διγενής Μόρφου.
BEST OF THEMASPORTS