Για το ντέρμπι
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τιμούρ Κετσπάγια Vs Χένινγκ Μπεργκ, Ανόρθωση – Ομόνοια, ένα νέο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.
Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, η Ανόρθωση υποδέχεται η ώρα 19:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ομόνοια.
Δύο ομάδες που είναι πίσω σε σχέση με τους αρχικούς στόχους, πρωταγωνιστικούς, κατάκτησης του πρωταθλήματος, εντούτοις, ευελπιστούν ότι με αντεπίθεση διαρκείας, μία σταθερότητα σε επιτυχίες, μπορούν για να προλάβουν στο τέλος να είναι στο... καράβι διεκδίκησης αυτού του τίτλου.
Η Ανόρθωση αυτή τη στιγμή είναι στην 6η θέση με 26 βαθμούς, αλλά έχει και δύο παιχνίδια στο... χέρι.
Η Ομόνοια είναι στην 5η θέση, μετά από 18 αγωνιστικές, έχοντας 27 βαθμούς.
Σίγουρα, το βραδινό ντέρμπι είναι αρκετά κρίσιμο, κομβικής σημασίας, για τις δύο ομάδες, μιας και το τρίποντο, η ουσία, η νίκη, είναι ο στόχος τους, για πολλούς λόγους, κυρίως για το ανέβασμα ψυχολογίας καικ στον βαθμολογικό πίνακα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Τιμούρ Κετσπάγια και Χένινγκ Μπεργκ θα παρατάξουν ότι καλύτερο και καταλληλότερο για τέτοια παιχνίδια, ντέρμπι, έχουν στη διάθεση τους.
Πιθανή ενδεκάδα για τον Γεωργιανό τεχνικό είναι Λόρια κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο Αραγιούρι και έναν εκ των Ρισβάνη ή Κορέα, με αμυντικά άκρα Αμπαρτζουμιάν και Κορέια, ανασταλτικά χαφ Αρτυματά και Χουσμπάουερ έχοντας τον Πόποβιτς (ή τον Χρυσοστόμου) πιο μπροστά τους, με Ουάρντα και Ντέλετιτς στα «φτερά» και Νοβότνι στην κορυφή της επίθεσης.
Πιθανή ενδεκάδα για τον Νορβηγό κόουτς είναι Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα οι Παναγιώτου, Γιούστε (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Κίκο, Λέζιακς (αμυντικά άκρα), Γκόμεθ και Ντίσκερουντ (ανασταλτικά χαφ), Λοΐζου, Μποτεάκ (άκρα), Τσέποβιτς, Κακουλής (επιθετικό δίδυμο). Μία θέση στην επίθεση διεκδικεί ο Παπουλής.
19:00 Ανόρθωση Αμμοχώστου- Ομόνοια Λευκωσίας
Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Di Paolo Aleandro
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας
Διαβάστε επίσης:
Ανάρτηση από την Ανόρθωση για την κυρία Σταυρού Σοφοκλέους, πιστή οπαδός της Αμμοχωστιανής ομάδας, η οποία έκλεισε τα 100 της χρόνια και ζήτησε αντί δώρων στα γενέθλια της, να γίνουν εισφορές για την Ανόρθωση!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 17:50
Σημερινό (06/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, αναφέρει ότι ο Ισπανός επιθετικός να είναι κανονικά στην προετοιμασία του Νταμπλούχου Ολυμπιακού Πειραιώς στην Ολλανδία, όμως αν τελικά «κοπεί» από τον Μεντιλίμπαρ, πολλοί είναι αυτοί που τον περιμένουν με... ανοιχτές αγκάλες!
06/07 @ 15:31
Μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού αγώνα απέναντι στην Ραντόμιακ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV οι Χένινγκ Μπεργκ, Άγγελος Νεοφύτου και Χαράλαμπος Χαραλάμπους.
06/07 @ 12:10
Δημοσίευμα Βέλγου δημοσιογράφου για τον Στέλιο Ανδρέου
06/07 @ 09:50
Ο Ηλίας Χαραλάμπους έκανε δηλώσεις μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ με την Στεάουα Βουκουρεστίου και αναφέρθηκε στο μέλλον του
04/07 @ 17:12
Ο λειτουργός του ΠΑ.Σ.Π., Λοΐζος Χρυσοστόμου, ο πρόεδρος του Charity Idols Κύπρου, Σταύρος Κούρρης και η Αντωνία Μεσαρίτη, διευθύντρια στο Α’ Κέντρο Παρέμβασης Λευκωσίας του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό, παρευρέθηκαν την Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2025, στο επετειακού event για τα 4 χρόνια λειτουργίας του Divinity Clothing.
03/07 @ 19:38
Στη μεταγραφική λίστα της Ανόρθωσης και της Ε.Ν. Ύψωνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Transfery.info, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Πάτρικ Λίπσκι.
BEST OF THEMASPORTS