Ανδρέας Χρίστου

Όσο... ιδιότροπος και επιλεκτικός ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην επιλογή παικτών άλλο τόσο φαίνεται να είναι και ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όσο δεν έρχονται οι μεταγραφές στην Ομόνοια τόσο περισσότερο θα ακούγεται... μουρμούρα από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Με την φυγή του Λάρκου το μεγαλύτερο βάρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ομόνοιας έπεσε στον Χένινγκ Μπεργκ και τον Σίμο Ταραπουλούζη όμως φτάσαμε τέλη Ιανουαρίου και μεταγραφή... γιοκ. Πέρα από την επανεγγραφή Ασάντε οι πράσινοι δεν ενισχύθηκαν σε άλλη θέση και σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις που δεν πείθουν η ανησυχία μεγαλώνει.

Αυτό που λέγεται συνεχώς από τον Μπεργκ είναι πως ψάχνει παίκτες υψηλότερου επιπέδου και καλύτερους από αυτούς που έχει. Παράλληλα δεν έχει διαρρεύσει σχεδόν κανένα όνομα, παρά το γεγονός ότι δηλώνουν στην Ομόνοια πως έχουν βρεθεί οι μεταγραφικοί στόχοι.

Και σίγουρα όταν μιλάμε για μεταγραφική Ιανουαρίου τα δεδομένα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Παρόμοια τακτική ακολουθούσε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όταν μεγαλουργούσε με τον ΑΠΟΕΛ. Μαζί με τον Θεόδωρο Κυριακίδη έβλεπαν στην κυριολεξία εκατοντάδες βιογραφικά για να επιλέξουν ένα και μόνο παίκτη και συνήθως περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου για να κάνουν την κίνηση τους.

Κάτι τέτοιο γίνεται και φέτος τον Ιανουάριο στην Ομόνοια αφού όπως είπε ο πρόεδρος των πρασίνων, Σταύρος Παπασταύρου η ομάδα προγραμματισμού είδε περισσότερα από 200 βιογραφικά και ξεχώρισε μόλις 4-5 παίκτες, με τους οποίους είναι σε επαφή.

Σε μερικές μέρες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος και σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις όμως όσο δεν βελτιώνεται η εικόνα του τριφυλλιού τόσο θα μεγαλώνει και η πίεση προς τον Μπεργκ...

Ανδρέας Χρίστου

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ