Αποκαλύψεις από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τον τίτλο «Αδρεναλίνη».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 40χρονος Σουηδός επιθετικός μίλησε ιδιαίτερα για το καλωσόρισμα που του επιφύλαξε η Γαλλία, την ιστορία του στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα μελλοντικά του όνειρα.

Επιστρέφοντας στη Μίλαν τον Ιανουάριο του 2020 μετά την θητεία του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξακολουθεί να αποδίδει καλά παρά τα 40 του χρόνια. Ο Σουηδός επιθετικός, μετρά εφέτος 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ροσονέρι», ενώ έχει σκοράρει οκτώ φορές κι έχει «μοιράσει» τέσσερις ασίστ.

Και το βιβλίο του με τίτλο «Αδρεναλίνη», όπου ανατρέχει στα σημαντικότερα σημεία της καριέρας του, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «L'Equipe», ο Ζλάταν, δεν έκρυψε τα λόγια του, όπως συνηθίζει άλλωστε: «Απλώς λέω ότι οι Γάλλοι φημίζονται για την αλαζονεία τους. Και έλεγαν εμένα, αλαζονικό. Οπότε λέω, ότι έπρεπε να είναι υπερήφανοι, γιατί εκπροσώπησα τέλεια την Γαλλία. Καλύτερα από τους ίδιους τους Γάλλους ίσως. Αλλά είναι φυσιολογικό, υπάρχει ο Ιμπραΐμοβιτς που έρχεται στην ομάδα (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν), με αυτόν τον χαρακτήρα, με τα χρήματα που κερδίζει και μιλάει όπως μιλάει. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Αυτό που δεν θέλω, είναι να με επικρίνουν σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείτε να με κρίνετε μόνο ως επαγγελματία. Στην Γαλλία πλήρωσα περισσότερους φόρους από όλους, οπότε οι Γάλλοι θα έπρεπε να ήταν χαρούμενοι που με είχαν. Θα μπορούσα να γίνω άμεσα αθλητικός διευθυντής στην ομάδα! Ομως, εγώ αποφασίζω, δεν με καλούν αυτοί. Οταν θέλω να πάω, πηγαίνω. Για να κερδίσεις τα μεγάλα ματς, τους τίτλους, σου λένε συνέχεια ότι πρέπει να υπερβάλεις εαυτόν. Αλλά στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν ισχύει αυτό. Διαθέτει τόσους πολλούς μεγάλους πρωταθλητές στο εργατικό δυναμικό της, που είναι ήσυχοι, άνετοι. Δεν είναι καλά ο Νεϊμάρ; Φτάνει που είναι καλά ο Μέσι. Δεν είναι καλά ο Μέσι; Φτάνει που ο Μπαπέ είναι καλός. Κάθε παίκτης μπορεί να κάνει την διαφορά μόνος του».

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»-ThemaSports
30/04 @ 11:16

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος οδήγησε την Στεάουα Βουκουρεστίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεγάλη επιχείρηση... ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Την γλιτώνουν μόνο ΤΡΕΙΣ παίκτες!-ThemaSports
30/04 @ 10:48

Μεγάλη επιχείρηση... ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Την γλιτώνουν μόνο ΤΡΕΙΣ παίκτες!

Μεγάλη επιχείρηση... εκκαθάρισης φαίνεται πως έρχεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μόνο σε τρεις παίκτες δεν θα μπει «πωλητήριο».

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών -ThemaSports
29/04 @ 23:58

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βαλένθια των 10 παικτών, όμως είχε τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική βραδιά και χάρη στο hat-trick του, έφερε τα πάνω… κάτω στην αναμέτρηση (29/04, 4-2).

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 20:35

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καταρχήν συμφωνία οδήγησε η ψηφοφορία των 20 κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ για την τοποθέτηση ορίου σε ό,τι αφορά στην επένδυση χρημάτων για τα ρόστερ! Η Μάντσεστερ Σίτι τάχθηκε κατά του πλάνου, απούσα η Τσέλσι!

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού-ThemaSports
29/04 @ 17:14

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τίλεμανς, χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι του «Βίλα Παρκ».

Η Λεβερκούζεν… τιμωρεί στις καθυστερήσεις: Κάποτε «Fergie» τώρα «Xabi Time»! -ThemaSports
29/04 @ 23:17

Η Λεβερκούζεν… τιμωρεί στις καθυστερήσεις: Κάποτε «Fergie» τώρα «Xabi Time»!

Δεκαέξι γκολ στις καθυστερήσεις σε 15 παιχνίδια έως τώρα, διατηρούν ζωντανό το «εξωφρενικό» αήττητο των 46 παιχνιδιών της Λεβερκούζεν. Τρεις παίκτες έχουν πετύχει το 50% από αυτά, ενώ 7 από τα 16 έχουν προέλθει από στημένες φάσεις. «Αν χαλαρώσεις (στις καθυστερήσεις), θα τιμωρηθείς». Το μότο του Τσάμπι Αλόνσο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ